Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: FALCON - 24. 11. 2008. 02:56:40
-
Dobro vece svima,
vec duze pratim teme na ovom forumu i dopao mi se pre svega kvalitet istog i sarolikost tema o kojima se pise, pored tema o lovu. Dopao mi se takodje i duh postovanja prema prirodi i divljaci koji se cita iz postova i sto i moderatori to cesto potenciraju.
Ja sam iz Srbije , Beograd i moze se reci da sam vec pomalo i bivsi lovac...(zasto sam bivsi, duga je prica, mozda nekom drugom zgodom).
Ljubav prema prirodi i divljaci je konstanta i prati me ceo zivot, s toga se morala nastaviti, ali u nekim drugim vidovima. Najcesce sada "lovim" fotoapratom i mogu reci da je zahtevnija disciplina od klasicnog lova.
Imam i malo vise godina (no nisam ni bas matorac -:) ) tokom kojih sam ucio i naucio svashta o prirodi, divljaci, flori, gljivama itd...a davno, dok sam jos bio mlad lovac imao sam i jako dobre ucitelje kojima sam i danas zahvalan za sve sto su mi pruzili i pokazali.
Nadam se da cu se lepo druziti sa svima vama cije sam postove pazljivo citao na ovom forumu i trudeci se da iscitam sto vise , da mogu odnekud , iz neke teme da se ukljucim, prodjose meseci.
pozdrav svima i svako dobro zelim.
-
Dobro nam došao na forum z14
-
welcome
-
Puno pozdrava i dobro dosao medju nas. d1
-
Dobro došao Falcon na forum!
-
Pozdrav
-
Dobrodošao generacijo!!!!! d4 z10
bez starca nema ........ ni iskustva!! ;) ;)
-
Pozdrav, dobro došao z10
-
pozdrav i dobrodošao
-
Hvala vam svima, drugari, na ovako lepoj dobrodoslici, zivi bili i dobar pogled imali!!! z10
Hahahaaaa, Sejfo, ta ti je dobra....nema nista bez...iskustva, slazem se... hao
ziv mi bio , a i ja tebi, generacijo! z10
zaboravih reci, zovem se Zoran
a Falcon, pa volim mnogo falcone i sve druge letece!
pozdrav
-
teaa dobro došao mad, imam i ja dosta godina ali se ne smatram starcem dapače kad vidim koja je mlada ekipa na forumu zaboravim da moram ići doktoru medicusuper već se primim dlovac. kad nas bude oko nekoliko koji smo prošli pola stoljeća osnivamo klub bivših ......
pozdrav sor
-
Falkon da ne ispadne da te pozdravljaju samo relativno stariji lovci, srdačan pozdrav i od mene, pa navali sa fotkama. pic
-
Dobro došao na forum z10!
-
Falkon da ne ispadne da te pozdravljaju samo relativno stariji lovci, srdačan pozdrav i od mene, pa navali sa fotkama. pic
Ti ja dam relativno starije lovce! dois dois ;D ;D ;D
-
Dobro nam došao, i dobar pogled.