Forum LOVAC
		Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: Radnic - 08. 03. 2010. 23:32:40

- 
				Pozdrav cijenjeni kolege lovci,zaljubljenici u prirodu i ostali..

Naime moje ime je Ante, rođen sam i živim u Splitu. Evo konačno sam sa svoje 24 godine odlučio upisati tečaj osoposobljavanja za lovca. Naime ljubitelj sam prirode i velika mi je želja okušati se u kaveznom i poligonskom uzgoju zeca.. Iako trenutno prebivam u Splitu sebe vidim u prirodnom okruženju dalmatinske zagore ,odnosno kaštelanskog zaleđa, odakle i vuku moji korijeni. Mnogi bi prokomentirali da idem "s konja na magarca", ali od malena sam vezan za selo, prirodu i običaje... U lov sam od djetinjstva uključen pasivno i za sada ne posjedujem nikakvo oružje.

P.S.
 Već duže vrijeme pratim ovaj forum i želio bih prije svega čestitati pokretačima i administratorima ovog foruma kao i korisnicima foruma jer indirektno unaprijeđuju hrvatsko lovstvo.

Dobra vam kob!
- 
				 welcome zagi

- 

Dobrodošao!!!   zagi      zagi      zagi      zagi      zagi
- 
				 zagi

- 
				 zagi

- 
				Lp!

welcome z10

Lovski zdravo
 Janez L
- 
				 :Copy of prima:  welcome rodjo  z10

- 
				Ante,

Dobro nam došao i dobar Ti uzgoj. Nemoj se žuriti sa kupovinom oružja. Ovima što čestitaš, imaju po pet i deset pušaka, a nisu u životu ni jazavca odstrijelili. Bolje se Ti drži mene.

Pozdrav Milan.        z11
- 
				Živio ti nama Ante, zagi i dobro nam došao na forum...
 Pozdrav  d4
- 
				Dobro nam dosao i dobra ti kob. zagi

- 
				Neka tebe s nama  zagi

- 
				Dobro došao zemljak

- 

e pa toooo !!!! dobrodošao na forum !    ref
- 
				Pozdrav cijenjeni kolege lovci,zaljubljenici u prirodu i ostali..

Naime moje ime je Ante, rođen sam i živim u Splitu. Evo konačno sam sa svoje 24 godine odlučio upisati tečaj osoposobljavanja za lovca. Naime ljubitelj sam prirode i velika mi je želja okušati se u kaveznom i poligonskom uzgoju zeca.. Iako trenutno prebivam u Splitu sebe vidim u prirodnom okruženju dalmatinske zagore ,odnosno kaštelanskog zaleđa, odakle i vuku moji korijeni. Mnogi bi prokomentirali da idem "s konja na magarca", ali od malena sam vezan za selo, prirodu i običaje... U lov sam od djetinjstva uključen pasivno i za sada ne posjedujem nikakvo oružje.

P.S.
 Već duže vrijeme pratim ovaj forum i želio bih prije svega čestitati pokretačima i administratorima ovog foruma kao i korisnicima foruma jer indirektno unaprijeđuju hrvatsko lovstvo.

Dobra vam kob!

Em zenzo, em istomisljenik!  ;D

Dobrodosa!  d1

- 
				Hvala svima na dobrodošlici  z10  rostilj

Milane - vidite da se držim...zapisujem i upijam svaki podatak  ;D  z11 z11 z11 :bunny:

- 
				  just  dobrodošao -predstavljanje 5   zagi

- 
				 zagi

- 
				 sauf