Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: Radnic - 08. 03. 2010. 23:32:40
-
Pozdrav cijenjeni kolege lovci,zaljubljenici u prirodu i ostali..
Naime moje ime je Ante, rođen sam i živim u Splitu. Evo konačno sam sa svoje 24 godine odlučio upisati tečaj osoposobljavanja za lovca. Naime ljubitelj sam prirode i velika mi je želja okušati se u kaveznom i poligonskom uzgoju zeca.. Iako trenutno prebivam u Splitu sebe vidim u prirodnom okruženju dalmatinske zagore ,odnosno kaštelanskog zaleđa, odakle i vuku moji korijeni. Mnogi bi prokomentirali da idem "s konja na magarca", ali od malena sam vezan za selo, prirodu i običaje... U lov sam od djetinjstva uključen pasivno i za sada ne posjedujem nikakvo oružje.
P.S.
Već duže vrijeme pratim ovaj forum i želio bih prije svega čestitati pokretačima i administratorima ovog foruma kao i korisnicima foruma jer indirektno unaprijeđuju hrvatsko lovstvo.
Dobra vam kob!
-
welcome zagi
-
Dobrodošao!!! zagi zagi zagi zagi zagi
-
zagi
-
zagi
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
:Copy of prima: welcome rodjo z10
-
Ante,
Dobro nam došao i dobar Ti uzgoj. Nemoj se žuriti sa kupovinom oružja. Ovima što čestitaš, imaju po pet i deset pušaka, a nisu u životu ni jazavca odstrijelili. Bolje se Ti drži mene.
Pozdrav Milan. z11
-
Živio ti nama Ante, zagi i dobro nam došao na forum...
Pozdrav d4
-
Dobro nam dosao i dobra ti kob. zagi
-
Neka tebe s nama zagi
-
Dobro došao zemljak
-
e pa toooo !!!! dobrodošao na forum ! ref
-
Pozdrav cijenjeni kolege lovci,zaljubljenici u prirodu i ostali..
Naime moje ime je Ante, rođen sam i živim u Splitu. Evo konačno sam sa svoje 24 godine odlučio upisati tečaj osoposobljavanja za lovca. Naime ljubitelj sam prirode i velika mi je želja okušati se u kaveznom i poligonskom uzgoju zeca.. Iako trenutno prebivam u Splitu sebe vidim u prirodnom okruženju dalmatinske zagore ,odnosno kaštelanskog zaleđa, odakle i vuku moji korijeni. Mnogi bi prokomentirali da idem "s konja na magarca", ali od malena sam vezan za selo, prirodu i običaje... U lov sam od djetinjstva uključen pasivno i za sada ne posjedujem nikakvo oružje.
P.S.
Već duže vrijeme pratim ovaj forum i želio bih prije svega čestitati pokretačima i administratorima ovog foruma kao i korisnicima foruma jer indirektno unaprijeđuju hrvatsko lovstvo.
Dobra vam kob!
Em zenzo, em istomisljenik! ;D
Dobrodosa! d1
-
Hvala svima na dobrodošlici z10 rostilj
Milane - vidite da se držim...zapisujem i upijam svaki podatak ;D z11 z11 z11 :bunny:
-
just dobrodošao -predstavljanje 5 zagi
-
zagi
-
sauf