Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: fuma - 17. 02. 2010. 10:20:32
-
Ime mi je Darko, 40 god., živim i radim u Rijeci a lovim u okolici Ogulina jer tamo imam starinu (vikendicu) pa sam tamo i član u LD "Srnjak" Tounj.
Lovačke strasti me prate od malih nogu a aktivni sam član cca 7 god.
Veliki sam ljubitelj lova na DS sa psima pa iz tog razloga i posjedujem tri brak jazavčara z6, a u ljetno vrijeme preferiram čeku d7.
Forum je odlična stvar i tu provodim dosta slobodnog vremena čitajući razne teme meni zanimljive i može se dosta toga saznati, a bome i "pametnih" teaa komentara pročitati ......
Pozdrav i Dobra Kob !!!! zagi
-
zagi
-
Pozdravite mi Sinišu tamo i lijepo od vas kaj ste me pozvali toliko puta u lov sve ove godine što dolazim u Gornje Dubrave kod ženine bake. Khm khm, lažem, al bilo bi lijepo da dobijem koji poziv za lov konačno, dok ću čekat Sinišu da me pozove, posijedit ću očito. Baki tamo na bašti u Dubravama svinje sve pojedu uredno, a ja joj ne mogu pomoći ufffff d7
Šala mala, pozdrav i dobrodošli na forum! zagi
-
welcome
-
Pozdrav,dobrodošao...
-
SKY , ma razvrstani smo po sekcijama jer nas ima puno u LD (160) pa ti i ja tamo idem slabo .... jbg -a ... morat će ti ipak Siniša dati pozivnicu haha ...
pozdrav
-
zagi
-
Dobrodošao na forum!
Pa mi smo neka generacija kao..., a i nismo toliko udaljeni.
-
zagi
-
welcome
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
Dobro došao i dobrati kob zagi zagi zagi
-