Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: ika - 21. 11. 2012. 14:17:29
-
Lijep pozdrav svima,
svježa pridošlica Vašem forumu, za sad još nisam lovac (lovica) al razmišljam o tome, trenutno studiram (matematika - pa ako će tko imat kakvih problema sa njom uvijek me može kontaktirat), nadalje prijavila sam se ovdje u nadi kako će moć netko pripomoć, jer ipak tko može bolje pomoć nego lovci i oni koji se bave određenim pasminama, trenutno sam u nabavci pas za svog oca koji je lovac, znam da moram pripazit na dosta toga prilikom odabira pa nebi htjela "bacit" novac u zrak, a i naposlijetko iznevjerit novog vlasnika psića:)
Imam već jednog psa, zlatnog retrivera imenom Ben,al nema papire, okušala sam se unjegovoj dresuri što je jako dobro prošlo i stvano je poslušan, pa se nadam kako ću moć pripomoć i ocu oko novog bebolinca.
Za novog psića najviše se bojim oko polaganja ispita i kako to sve ide, što je sve potrebno položiti i tako dalje, recimo neke osnove kinologije m1 (da ne zaboravim radi se o špringeru :P )
Još ponešto o meni imam 23 godine i iz okolice Zgreba sam (Zaprešić ) :)
-
Dobrodosla!!! Ovdje ces naci i dobiti sve odgovore,i puno toga nauciti od kolega . Zelim ti puno srece u nabavci psa.!! :smil4226ce1d491b5:
-
welcome :-*
-
welcome dobro razmisli koju pasminu trebaš,za koju vrstu lova,odgovara li špringel i tako...
-
welcome welcome
-
welcome susjeda
-
Lp!
welcome z10
(http://i50.tinypic.com/5jz7lg.jpg)
Lovski zdravo
Janez L
-
Hvala na dobrodošlici :)
Što se vrste lova tiče to sam već informirana i provela recimo duboko istraživanje o tome, na našem lovnom području najčešće pasmine su ptičari - a oni mi dođu ko pod normalno :P , a špringeri po mojoj procijeni također odgovaraju ( vidjela sam da me netko nazvao susjedom pa se nadam da sam dobro procijenila, ako nisam neka me demantira :P )
sad sam uzela malo vremena pa počela tatu propitkivat o tome svemu kako ide... nadam se da mu nije ništa postalo sumnjivo, samo je donio zaključak da bi htjela polagat lovački ispit što je za sad ok.. :P
-
Dobro dosla! zagi
Nekad sam imao dva springera... d4 Predobra pasmina za lov sitne divljaci uz vrlo malo truda.
Da lovim fazane mislim da bi opet jedan takav spavao na fotelji. teaa
-
pozdrav i dobro došla susjeda...često se družim sa lovcima iz zaprešića...postani lovica i neće ti biti žao...izbor psa ti je odličan zagi
-
Baš sam si nekak onako z11, čim vidim da sam se dobro odlučila :)
Možda postanem jednog dana lovica, nikad se ne zna, mislim možda omoguće lov bez puške i potrebe za pucanjem, to mi je nekako onako... žao paci, ja bi radije šetala lovištem i koristila psa... mislim da bi mi bilo sasvim dobro... :P
a i opet ono vatreno krštenje :P
nebi hvala :P ( stariji lovci su malo zločesti pa bi svaku priliku iskoristili za po guzi..... hao)
-
Ika, dobro došla na forum !! z10
P.S. Nebi stariji lovci iskoristili svaku priliku "za po guzi" , vatrenije bi ti bilo sa nama mlađima >:D fre
(malo šale ;) )
-
hehe
vidiš ima i tu nešto...
samo što su kod nas u savezu baš neozbiljni :P ko mala djeca su.... pa ti njima nije ništa za vjerovat...
a i sreća pa nema toliko mladih....
a i samo kad se sjetim da sam im računala prosiječnu starost.... bila je dobro debelo preko 50... happi
još kad se uzme u obzir da dugo nisu imali nikog novaka... nije to za prepustit slučaju teaa
-
Pozdrav
Dobro došla
Odi na Hrvatski lovački portal i pogledaj temu LOV SA ZLATNIM RETRIVEROM
-
ja bi radije šetala lovištem i koristila psa... mislim da bi mi bilo sasvim dobro... :P
a i opet ono vatreno krštenje :P
nebi hvala :P ( stariji lovci su malo zločesti pa bi svaku priliku iskoristili za po guzi..... hao)
z14
Lijepi pozdrav uz želje da što prije položiš lovački ispit, a u lov možeš i bez oružja: ti ćeš sa psom u šetnju u lovište, a mladi kolege će 2p 2p i biti ti zahvalni na dobro istreniranom psu koji im je omogućio dobar ulov. hao hao hao
Malo se šalimo, nemoj ništa zamjerit!
Dobro nam došla i dugo se družila sa nama.
d4
z10
-
Dobro nam došla ! d1 welcome
-
dobro dosla ika welcome
-
Hajajaja.... budeš iskren i onda te tak zezaju :P happi
nebi ni ja imala ništa protiv takvog lova... samo znam ja kak bi to ošlo i pogotovo kolko bi tata "kvocal" happi
A za Hrvatski lovački portal se ponovno moram registrirat, puno je to u jednom danu, al pogledat ću čim se pruži prilika, inače sa retriverom sam prezadovoljna, pomaže brati jabuke, sav van sebe od sreće kad ga se uključi u neku aktvinost koju sam radiš, a da ne spominjem kako ga je lijepo koristit za hladne sniježne dane da donese drva, i da, da ne zaboravim Ben se obožava sanjkat... to trebate vidjet, kad nije na saonicama, legne i gura se zadnjim nogama niz brijeg.... rol
Još sam se sjetila, inače imamo kokice pa naleti tu i tamo koji jastreb, da Ben ima krila za njim bi poletio... a vako mu preostaje brzi trk i dobar glas.... z2
-
welcome ... kradem BRANETOV komentar..... rol zagi
-
Ispravak tema je
ZLATNI RETRIVER U LOVU
-
Ispravak tema je
ZLATNI RETRIVER U LOVU
Hvala na trudu, sad ću morat pogledat :)
-
welcome
-
Hvala sima još jednom na dobrodošlici, malo prije sam vidjela da sam napisala da imam više godina no što zapravo imam, al to je tu sve negdje.... sljedeče će bit 23... za sad su još uvijek 22... rol
( recimo da se polako navikavam na novu brojku.... uf)
-
Lp!
Ika! Ne treba Ti odlaziti na nikakav drugi portal, jer je ovdje dosta znanja i iskustva... d1 d1 d1 Još jedan put, dobro nam došla, pa i moj savjet je, da postaneš Lovica... d1 d1 d1
Lovski zdravo
Janez L
-
Da se primjetit da svi podosta toga znaju, i drago mi da žele pomoć :) :) :)
Hvala na savjetu, za sad se držim one s prve stranice.... ali ako tako nastavite lako se još i predomislim... d6
-
Hvala sima još jednom na dobrodošlici, malo prije sam vidjela da sam napisala da imam više godina no što zapravo imam, al to je tu sve negdje.... sljedeče će bit 23... za sad su još uvijek 22... rol
( recimo da se polako navikavam na novu brojku.... uf)
Recimo...kog je to briga?! happi
Ovdje je samo vazno kako ko pise i kako doprinosi! d4
-
ma nije važno, al ono da ne širim krive informacije, a kad sam već pisala... da se ispravim... xD
-
welcome
-
Samo da se pohvalim kako je mala beba stigla kući :)
jedva sam dočekala z1 z2
-
d4 d4
A slike?!!
-
Sad će skoro :)
;D
-
Eto nekoliko slikica, al dok je izmoren i spava, teško ga uhvatit vani hao
-
strasan je mali.. z6 1liga zagi
-
Nije mu ni malo lose!! happi
-
samo ga ova macketina nesto opasno snjofa happi
-
rol
ne voli Buba pridošlice još kad dođu na njen teren... nije dobro...
al oboje se zavukli u krilo i bili su si najbolji a poslije opet sve po starom... z30
mogu reć da je pravi cirkus doma, svi bi da dođe kod njih a on samo zamnom z11