Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: lola - 29. 09. 2010. 23:54:59
-
Pozdrav lovcima i onima koji će postati lovci,
Dolazim iz okolice Zagreba, član sam lovačkog društva koje gospodari i lovištem u Parku prirode Medvednica.
Inače sam se bavio lovnim streljaštvom- trap (zagi)dugo godina. Član društva 15 godina.
Interesira me i lovna kinologija, trenutno nemam psa, ali namjeravam nabaviti kratkodlakog njemačkog ptičara.
Zovem se Zdravko Brezak , a još me zovu LOLA, ŽIGA, ŽARE i dolazim iz Bistre iz L.D. Šljuka Bistra.
U lovištu mojeg LD lovi se: fazan,trčka,patka,srnjak,vepar i ako sam nešto zaboravio nije namjerno. Najviše volim lov fazana i patki u preletu.
A od oružja imam: karabin CZ 8x57, ROSSI 357 MAGNUM(PUŠKA), ROSSI 38 SPECIJAL(REVOLVER),
ZH 321 12-12-70, ZH 324 16-7X57mm + CIJEVI 16-16-70, IŽ 12-12-75.
Ako je netko zainteresiran prodajem nešto od oružja.
-
Pa nisi u raubšicu da se tak predstavljaš !
-
Dobro dosao al kak Fazan kaže, predstavi se kak treba - pa domaći si dečko! ;) zagi
-
Evo popravni,
Zdravko Brezak se zovem, a još me zovu LOLA, ŽIGA, ŽARE i dolazim iz Bistre.
Ako koga kaj još interesira nek me pita.
-
zagi
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdarvo
Janez L
-
Nije ti baš neko predstavljanje, uf
gdje loviš LD, čime loviš ali svakako dobro došao među nas lovce...
-
Pozdrav Žare,
z2 te čeka, javi se i dobrodošao
zagi
-
zagi zagi zagi
-
Gospon HS-2000 dajem Vam odgovor na vašu kritiku koja je na mjestu.
U lovištu mojeg LD lovi se: fazan,trčka,patka,srnjak,vepar i ako sam nešto zaboravio nije namjerno.
A od oružja imam: karabin CZ 8x57, ROSSI 357 MAGNUM(PUŠKA), ROSSI 38 SPECIJAL(REVOLVER),
ZH 321 12-12-70, ZH 324 16-7X57mm + CIJEVI 16-16-70, IŽ 12-12-75.
Ako je tko zainteresiran prodajem nešto od oružja.
-
JANEZ, A OD KUDA SI
-
Evo sada pozdrav Zdravku iz "Fazana" Šestine
-
welcome zdravko
-
Još jednom pozdrav mome imenjaku i dobro nam došao na forum.... zagi
-
zagi
-
Sad sam se setil prošlogodišnjeg pucanja u Velikom Trgovišću i Tvojega hitanja kamenja članu svoje ekipe u glavu . Svaka Ti ćast. Bažulu još možda titra ovojnica?
-
odgovor faznu,
lijepi pozdrav prijatelju iz Fazan Šestine.
A, vujči Dragecu Bažulju je sve vredu s glavom jer tak i tak nema niš u njoj, šalim se, joj, jedva sam se iskupil,još sad imam posljedice.
-
hvala Vam svima onima kaj su mi zaželjeli dobrodošlicu na forum.
-
welcome
-
Pozdrav i dobro dosao d4