Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: Mali Matek - 28. 08. 2007. 11:40:27
-
Pozdrav
Ja sam Matija za sad sam lovački pripravnik i jedva čekam da položim lovački ispit, tata mi je lovac skoro 30 godina i uz njega sam od malih nogu učim o lovu, bavim se streljaštvom več nekoliko godina, i ide mi dosta dobro
Dobra Vam kob
-
Pozdrav Matek i dobro dosao u ekipu!!!1
-
Dobro nam dosao d4 d4 d4 d4
-
Pozdrav Matija
-
matek dobrodošao! sretno sa polaganjem ispita i ubrzo češ okusiti strast lova koja je kad jednom probaš, neutaživa! drž se streljaštva što više jer ti je jako dobra podloga za trening kasnije u lovu, znam iz iskustva. najviše će ti koristiti radi nišanjenja s oba oka. naravno kad velim da se drž streljaštva, drž se onoliko koliko ti dopušta financijska situacija hehehe jer znam po sebi da ti streljaštvo začas isprazni novčanik... ;D
-
pozdrav mali matek i dobrodosao d4
trebao si se predstavaiti u svom postu,do sada smo se svi predstavljali u jednom,ali admini su to promijenili,tak da svi novi clanovi nadam se da ce te ovo procitati prije predstavljanja ;)
-
Pozdravljam! novog člana: Mateka d4 dobrodošao na naš Forum d1
-
pazi mali metak....
dobro došo d1
-
pozdrav matek,sretno na ispitu,a zatim dobra kob u lovu
-
Pozdrav svim članovima foruma,
ja sam iz Zagreba, tek sam tjedan dana lovački pripravnik i jedva čekam polaganje lovačkog ispita. Uz tatu lovca sam od malih nogu počeo učiti o lovu i prirodi, i več nekoliko godina treniram streljaštvo TRAP (do 12 god zračna puška i pištolj), nemam lovačkog psa jer nemam prostora, a uz školu ni vremena da bih mogao pravilno raditi i školovati lovačkog psa,
Dobra Vam kob
-
matek si član novog zagreba ili samo tam trenirašč (na luže mislim)
-
od sljedeče sezone da
-
onda dobrodošao u klub! ;D
-
Dobro došao u klub z14
-
Zivio Matija i dobrodosao!
-
Dobra ti kob z14
-
hvala svima na lijepom pimaitku na forum
-
Ja sam Matija, tata mi je lovac skoro 30 godina i uz njega sam od malih nogu učim o lovu,iz Zagreba sam, tek sam tjedan dana lovački pripravnik i jedva čekam polaganje lovačkog ispita. Uz tatu lovca sam od malih nogu počeo učiti o lovu i prirodi, i več nekoliko godina treniram streljaštvo TRAP (do 12 god zračna puška i pištolj), nemam lovačkog psa jer nemam prostora, a uz školu ni vremena da bih mogao pravilno raditi i školovati lovačkog psa,
Dobra Vam kob
ovako je izgledalo moje predstavljanje kada sam se pridružio na forum (28.08.2007.), danas ima nekih malih promjena
Ja sam Matija, danas (13.12.2007.) položio sam lovački ispit, uz oca , ostale članove mog lovačkog društva i vas forumaša stjecati ću vlastito lovačko iskustvo. Možda ću sa jednim kolegom lovcem, kao sukorisnik, uzeti kujicu brak jazavčara te uz nju više naučiti o psima i lovu sa psima.
Dobra Vam Kob z10 z10
-
:D :D :D :D č E S T I T A M ! ! ! ! :D :D :D :D
-
čESTITAM ::) i želim ti puno uspjeha u budučnosti z10
-
Cestitam i dobra kob!
-
bravooo
-
čestitam sada si pravi d7 samo malo čudno da si odmah javio sad trebaš par dana z10 ;D ;D
Dobra ti kob
-
čestitam prijatelju i dobro nam došaou našu obitelj ;D :-* z14 z10 d7
-
Bravo Matek!!! Welcome to the club finally!!! :D
-
d7 d7 Bravo Matek d7 d7
-
Živio!
Želim ti sigurnu ruku i bistro oko.
-
Hvala za čestitke,
z10 z10 a proslaviti čemo na prvom okupljanju forumaša z10 z10
-
Cestitam jarane ,pa kao sto vidim uz tatu si naucio vec mnogo sto :Neno napisao Želim ti sigurnu ruku i bistro oko i ja
-
dobro ti nama dosao, zelim ti dug i bericetan lovacki staz, dobar pogled i sigurnu ruku... archery
-
čestitam!
-
ludiloo
Dobra kob z30
-
Cestitam,i Dobra ti kob!
-
DOBAR POGLED KOLEGA bravooo
-
cestitke kolega lovac bravooo
-