Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: jura - 13. 10. 2008. 20:04:39
-
Pozdrav svima!
Krenut cu od pocetka. Imam 23 godine. U lov sam prvi put krenuo s ocem kada mi je bilo svega 5 godina i od tada sam veci dio svoga zivota posvetio lovstvu. Zavrsio sam Šumarski fakultet u Zagrebu i nadam se da cu uskoro usppijet upisat poslijediplomski studi na istom fakultetu vezan uz temu lovstva.
-
Pozdrav i dobro došao z10!
Dobra kob!
-
Loviš? Ne loviš?
Gdje? kako? imaš pse? kakvu zgodnu pucu?
btw welcome
-
dobro dosao na forum...
-
Dobrodošao JURA !!! z10 z10
-
Dobrodošao,
čestitam na izabranom faksu, trebaju nam stručnjaci u lovstvu. just
-
Ma slucajno sam poslo prije nego sam sve napiso. Da, clan sam u Bosiljevu. Trenutno imam njemackog ostrodlakog pticara. A sto se tice oruzja tog imam dosta posto mi je tata profesionalni lovac i time se bavi cijeli zivot. Od d malokalibarke, pistolja, revolvera do ekspresice 9,3.
Pozdrav svima lovcima i onima koji ce to tek postati d7
-
welcome
-
Pozdrav
-
pozdrav i dobrodošao z10
-
Tako treba Jura, kakvo je predstavljanje u jednom postu ;). Dobro nam došao, samo naprijed i ne žali za vremenom provedenim na forumu z10
-
pozdrav!
dobra kob
-
Hvala ljudi na lijepim zeljama. nadam se da cemo na ovom forumu mnogo naucit i izmjenti iskustva jedni od drugih teaa
-
Dobrodošao Jure z10
-
Dobro došao na Forum Jura!
DOBRA TI KOB!!!
-
Dobro došao i dobra ti kob! d7
-
Dobro došao i dobra ti kob
z10
-
pozdrav ,dobrodošao i dobra ti kob
-
pozdrav Jura,
I meni je uvijek bila želja šumarska škola i faks,ali nikad... paci,a mozda jednom...
Dobro nam dosao... d4
Dobra Kob! d1
-
pozdrav Jura,
I meni je uvijek bila želja šumarska škola i faks,ali nikad... paci,a mozda jednom...
Dobro nam dosao... d4
Nikad nije kasno prijatelju
-
pozdrav i dobra ti kob!!! d1
-
Pozdrav, kolega šumar!
-
Pozdrav