Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: Mina - 22. 01. 2009. 23:29:20
-
Poštovani forumaši,
nedavno sam naišla na ovu odličnu stranicu tražeći informacije o životu divljači.U početku sam proučavala samo slike, ali ubrzo su me oduševile i teme s foruma, a posebno vaše priče iz lova. Na prijavu za forum sam se odlučila, jer bih trebala neke informacije.
Inače, imam 21 godinu, iz Zagreba sam, ali živim blizu šume i tek sam prije kojih godinu, dvije skužila da asfalt konačno mogu zamijenit prirodom (pametna...). I tak su krenule moje šetnje, sa bilo kim kog sam uspjela prisilit (svidjelo im se, znam ja to, hehe), pa polako i branje gljiva, oduševljenost činjenicom da mogu sama nešto pronaći u priodi i napraviti fino jelo od toga. Možda vam je smiješno, ipak ste svi iskusni poznavaoci prirode i lovci, al meni je takvo što, kao gradskom djetetu, još uvijek pojam. No, to mi nije bilo dovoljno, pa sam se nedavno zainteresirala za priču da u našoj šumi ima divljih srna, al naravno nikome nisam vjerovala da žive samo 10min od obiteljskog naselja. I tak je to sve malo „ozbiljnije“ krenulo, svakodnevno sam visila na netu, istraživala o životu, tragovima i glasanju divljači, stalno odlazila u šumu i ponosno slikala srneće ležajeve od prošle noći. Evo, prije par dana se jedna srna iz krda izdvojila i krenula ravno prema meni, nije me osjetila, pa se sljedećih 5min šetala na 10m ispred mene - možete si samo zamislit moju facu ;D
Sve u svemu, pozdravljam vas sve i zahvaljujem na pomoći koju ste mi pružili!
Mina
-
welcome welcome welcome
-
Dobro došla!
Uživaj u prirodi i forumu
-
No, to mi nije bilo dovoljno, pa sam se nedavno zainteresirala za priču da u našoj šumi ima divljih srna, al naravno nikome nisam vjerovala da žive samo 10min od obiteljskog naselja.
Dobro dosla na forum a evo za pocetak srne se ne dijele na divlje ili pitome jer sve su ovo prvo zagi
-
heh, ma znam da su sve divlje, al ima u toj šumi ograđenih jelena lopatara i muflona, pa kad me pitaju di si ti vidjela te srne, kažem im da su to one slobodne, kao "divlje", da skuže kaj propuštaju ;)
i hvala svima na pozdravima!
-
Dobro došla i puno lijepih " prirodnih " trenutaka ti želim ...
-
mina dobrodošla i ugodno se osjećaj među nama,a možda te i lov zainteresira.a to ti je ono najbolje kod nas ;D ;D z10
-
Pozdravljam te Mina(http://i42.tinypic.com/2mftav.jpg)
Kada sam pročitala tvoje ime, na sekund sam pomislila da nam se pridružila Mina sa foruma Ribolovci, ali posle sam videla da nije ;)
Svakako dobra došla u naš društvo, pa možda ćeš dobiti i volju da jednom postaneš lovac(http://i40.tinypic.com/dh687m.gif)
-
Pozdrav Mina z1
-
hehe, hvala društvo! lov me već sad interesira, al zasad se samo informiram o tome svemu. dobila sam priliku prisustvovati jednom lovu, morala sam odbiti, ali sljedeći put definitivno idem! razmišljam o školovanju za lovca, pa ko zna... d4
-
welcome to the Jungle
-
:smil4226ce1d491b5: zagi
-
welcome welcome sad još da nabaviš lovačkog :smil4226ce1d491b5: i to je to!
LP
-
dlovac teaa dobro došla just
-
welcome na pravom si putu d4
-
ovaj forum osvajaju žene just
DOBRO DOŠLA ! ref
:bunny:
-
hahahaha, hvala hvala svima z10
-
Dobrodošla!!! zagi
-
Dobro dosla.
jel volis salu? ili si vise ono ozbiljna? ;)
-
welcome Ljepo je vidit novu curu na forumu.
-
sviđaju mi se ove dobrodošlice, moram priznat :laugh:
pinz, nabaci koju, pa ćemo vidjet ;)
-
Dobro došla welcome welcome
-
Dobro Disla just, more pazit cemo na tebe kao na Sestru rodjenu ili ako vise volis kao na Drugaricu(Koleginicu) ;)?
-
sviđaju mi se ove dobrodošlice, moram priznat :laugh:
pinz, nabaci koju, pa ćemo vidjet ;)
ma to ja pitam radije unaprijed, da znamo mozemo li se saliti. ;)
-
Dobro Disla just, more pazit cemo na tebe kao na Sestru rodjenu ili ako vise volis kao na Drugaricu(Koleginicu) ;)?
Ja imam dvije sestre, i sestara mi je dosta, ja ću ju paziti na ovaj drugi način ... rol
-
Ma sestra, drugarica, kak god okreneš, dobro je hahaha
pozdrav svima z10
-
pozdrav svima z10
svidja mi se tvoj pristup nema sta. sad ce me ostali bombardirati ali neka ce z10
-
welcome welcome sad još da nabaviš lovačkog :smil4226ce1d491b5: i to je to!
LP
Mina, ako nabaviš lovačkog psa, znaj da nema put nazad...tvoj mezimac će te odvesti sigurno na put lovstva, definitivno ćeš pored njega postati lovkinja z14
-
Dobrodosla!
-
Dobro došla mala,i drago mi je da ti je ljepo na forumu!
-
pozdrav svima z10
svidja mi se tvoj pristup nema sta. sad ce me ostali bombardirati ali neka ce z10
Pazi da ti ja ne bi rekao ženi da pročita postove :SA PRISTUPIMA!! hao ref ref
-
dobro došla
-
Puno pozdrava