Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: mve - 13. 01. 2010. 07:50:52
-
Pozdrav poštovani kolege lovci;
Zovem se Vedran, iz Zagreba, 33godine. Lovački ispit položio sam 2006 u Novoj Gradišci, a stažiranje sam odradio u LU Sokol iz Gornjih Bogićevaca gdje sam i danas član i čije članove i ovim putem pozdravljam.Sa lovom me "zarazio" pokojni otac a kasnije i tast, i sad sam tu gdje jesam i uživam u svakoj sekundi provedenij u lovu/prirodi.Od oružja posjedujem karabin CZ Winworth 30-06 sa optikom tasco 3-9x42, IŽ Baikal mod 153 cal.12, Brovning HP 9mm i Beretta mod. 85 7,65mm.
Pozdrav svima ;D
-
pozdrav zagi
-
Dobro dosao i dobra ti kob
-
Još jedno pitanje, može li mi itko reći kako komentirati na teme i ostalo, jer je ovo prvi puta da sam na nekom forumu
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
Dobro dosao i dobra ti kob z10!
-
Dobro došao kolega
Dobra kob. zagi
-
pozdrav i dobro došao
-
Dobro došao kolega
-
Pozdrav kolega i dobro nam došao zagi
-
pozdrav,dobrodošao, kod svakog posta u donjem dijelu imaš ponuđeno :ODGOVOR OBAVIJEST NEPROČITANO.... ti stisneš ono ODGOVORI i to je to d4 d4 z14 z14 zagi zagi
-
Hvala svima na dobrodošlici, forum je super i žao mi je šta se nisam registrirao prije. zagi
-
DOBRO DOŠAO z14
-
bog ljudi ja sam mijo lovac sam 3 god.lov mi je postao ko droga...;lan sam u l.d kre[evnica sestanovac lovim sitnu divljac posebno zeca sa kratkodlakim njemcem d1
-
otvori svoju rubriku za predstavljanje- nemoj koristit tuđu al svedno dobro nam došao
-
I ja ponovo kažem, hvala svima na dobrodošlici zagi zagi
-
E da i još kažem, nadam se da ću nekoga od Vas i sresti u lovu a ne sam na forumu ;D