Forum LOVAC
		Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: ivod - 26. 06. 2012. 12:11:32

- 
				Poduže pratim forum, registriran, ali neaktivan. Kako sam nedavno prvi put postao, a moderatori me s pravom upozorili da se predstavim, evo par riječi. Ivo, 49 godina, lovac "oduvijek", u mladosti zanat pekao na zecu i lisici, uz pomoć Istarskih goniča. Rado lovim i divlje patke, sitnu divljač općenito, makar se i lovu krupne steklo ponešto iskustva. Posjedujem dvije sačmarice i risanicu. Eto, dobra Vam kob svima, a moderatore uljudno molim da otključaju moj prvi post.

- 
				 welcome welcome welcome welcome zagi

- 
				Nekako mi se čini da se ovdje radi o egzemplarnom primjerku raubšicera i mutikaše,seoskog tračera i ostarjelog vjetrogonje...kako god,dobro došli i ovdje Ivo!  zagi zagi zagi 

- 
				Tema odkljucana  zagi

- 
				 welcome zagi

- 
				 zagi welcome

- 
				 welcome

- 
				Nekako mi se čini da se ovdje radi o egzemplarnom primjerku raubšicera i mutikaše,seoskog tračera i ostarjelog vjetrogonje...kako god,dobro došli i ovdje Ivo!  zagi zagi zagi

Tko je na časni Forum pripustio ovog diletanta, mutikašu, pseudolovca i višestrukog sexualnog prijestupnika  uf ?
 Kako bilo, hvala svima na dobrodošlici.
- 
				 welcome sused zagi

- 

Tko je na časni Forum pripustio ovog diletanta, mutikašu, pseudolovca i višestrukog sexualnog prijestupnika  uf ?
 Kako bilo, hvala svima na dobrodošlici.

E ova dva posta su mi  d4.

kakvi bi tek komentari bili da se osobno poznajete. Ovako naslijepo opisati jedan drugoga mogu samo profesionalci.

Dobro došao Ivo
- 
				Naslijepo a pogoditi sve tocno!!
 Kad smo vec kod sljepoce,evidentna je kod nacina odijevanja kolege Ive...ali ko kazu,svako dobro za neki zlo,savrsen je za odbijanje svinja iz usjeva u ovo vrijeme. zagi zagi

(znamo se,usudio bih se reci da sam prijatelj tog probisvjeta i ficfirica) z10
- 
				Ma siguran sam bio da se poznajete čim u "stotu" govorite istinu jedan o drugome...  fre

- 
				Lp!

welcome z10

Lovski zdravo
 Janez L