Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: ivod - 26. 06. 2012. 12:11:32
-
Poduže pratim forum, registriran, ali neaktivan. Kako sam nedavno prvi put postao, a moderatori me s pravom upozorili da se predstavim, evo par riječi. Ivo, 49 godina, lovac "oduvijek", u mladosti zanat pekao na zecu i lisici, uz pomoć Istarskih goniča. Rado lovim i divlje patke, sitnu divljač općenito, makar se i lovu krupne steklo ponešto iskustva. Posjedujem dvije sačmarice i risanicu. Eto, dobra Vam kob svima, a moderatore uljudno molim da otključaju moj prvi post.
-
welcome welcome welcome welcome zagi
-
Nekako mi se čini da se ovdje radi o egzemplarnom primjerku raubšicera i mutikaše,seoskog tračera i ostarjelog vjetrogonje...kako god,dobro došli i ovdje Ivo! zagi zagi zagi
-
Tema odkljucana zagi
-
welcome zagi
-
zagi welcome
-
welcome
-
Nekako mi se čini da se ovdje radi o egzemplarnom primjerku raubšicera i mutikaše,seoskog tračera i ostarjelog vjetrogonje...kako god,dobro došli i ovdje Ivo! zagi zagi zagi
Tko je na časni Forum pripustio ovog diletanta, mutikašu, pseudolovca i višestrukog sexualnog prijestupnika uf ?
Kako bilo, hvala svima na dobrodošlici.
-
welcome sused zagi
-
Tko je na časni Forum pripustio ovog diletanta, mutikašu, pseudolovca i višestrukog sexualnog prijestupnika uf ?
Kako bilo, hvala svima na dobrodošlici.
E ova dva posta su mi d4.
kakvi bi tek komentari bili da se osobno poznajete. Ovako naslijepo opisati jedan drugoga mogu samo profesionalci.
Dobro došao Ivo
-
Naslijepo a pogoditi sve tocno!!
Kad smo vec kod sljepoce,evidentna je kod nacina odijevanja kolege Ive...ali ko kazu,svako dobro za neki zlo,savrsen je za odbijanje svinja iz usjeva u ovo vrijeme. zagi zagi
(znamo se,usudio bih se reci da sam prijatelj tog probisvjeta i ficfirica) z10
-
Ma siguran sam bio da se poznajete čim u "stotu" govorite istinu jedan o drugome... fre
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L