Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: neso - 25. 05. 2010. 14:05:00
-
Moje ime je Nešo, Diplominari sam ekonomista i zastupam jednu inostranu firmu. Moje sjedište je Montenegro. Moram kazati pošto je ovo Hrvatski forum da nemam predrasuda a volio bih da i ostali forumaši tako gledaju na mene jer nijesam jedan od onih koji su bili uključeni u agresiju na vašu Državu. Crnogorac sam po nacionalnosti.
Lovac sam, da sam i zaboravio kada sam postao član nekog L.D. Lovim visoku divljač, imam svoje kerove goniče, terenski auto Lada-niva i Pajero, lovačku kuću u planini a od oružja vrijedno pomena sledeće :
- Browning bar 30-06 auto ( 1 od 300 ) sa optikom Swarovski Z6i 2.5-15x44 BTL
- Browning 7m magnum auto sa optikom Swarovski 10x44
- Browning Fusion 12 magnum auto
- Remington 7400 auto 30-06, optika Bushnel 3-9x30 sa ekranom za daljinu do 500yardi.
- Zastava 30-06 za američko tržište sa optkom Shepherd 3-10x44
Ima još po neka puščerina ali se nadam da je i ovo bilo dovoljno.
S poštovanjem,
-
dobro došao! cini mi se da ti je browing jako drag! zagi
-
zagi
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
Svaka ti čast na lijepom i otvorenom predstavljanju... d4
Tako se to radi just i dobro nam došao na forum i nadam se da će ti biti ugodno s nama.
Pozdrav, moderator!!! z10
-
Hvala Vam, HS - 2000 posebno hvala. Jedan HS 2000 imam kući.
-
taj što imaš u kući možeš puno lakše održavati nego ovog našeg z10
-
zagi zagi zagi
-
Dobrodošao kolega. I po struci i po hobiju.
-
Hvala ljudi, da samo znate koliko sam lijepih trenutaka proveo u Hrvatskoj, od Velesajma kada sam u Zagrebu svake godine boravio 15 dana,
Mislim da nema grada u Hrvatskoj gdje nijesam spavao, pio dobrog vina uz tamburaše, jeo divljetinu u mnogim restoranima jedan poseban u Osijeku, napijao se u Argentinskom restoranu, plaća stan u Mamutici itd itd.
Još jednom poštovanje,
-
pozdrav..... zagi
-
Pozdrav dobro došao
-
Dobrodošao kolega i ugodno se osjećaj. z10
-
pozdrav
-
Dobro došao. zagi zagi