Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: veljko - 28. 01. 2009. 13:49:15
-
Pozdrav svima lovcima i kinolozima .Zovem se Veljko rodom iz lLepavine kraj Koprivnice a zivim u Francuskoj. Bio sam clan LD Sokol iz Sokolovca a sada vec deset godina lovim u Francuskoj gdje amaterski uzgajam NJ lovne teriere i brak jazavicare. Mogu se pohvaliti da momentalno imam (u zadnja tri legla)najaci pedigre u francuskoj sto se tice teriera.Momentalno moj muzjak je sigurno najaci a zenka je isto u vrhu.Biti ce mi drago razmieniti misljenja sa svima koji to zele.
A sad adio moram na posao
Dobra kob
-
Dobro došao na forum! zagi
-
pozdrav i dobro došao
opasno,opasno bit će opasno i zanimljivo
baš me zaniimaju iskustva iz Francuske
koji su to psi?? malo ih prestavi,rodovnici....slike
što loviš????????????????????????????????????????????????
kako loviš?????
dobru kob
-
Veljko Dobro došao!!!
Drago mi je da imaš uspjeha u kako ti kažeš amaterskom uzgoju.
Hoče li koji tjerati na kalniku il si se okrenuo Francuskoj.
-
z2 z2 dobro došao z2 z2
-
pozdrav i dobrodošao
-
Kaj znači imati najjačeg terijera?! U koj disciplini... Ja sam recimo najbrži... U sinhronizirano trčanju sa preponama na 23 metra, ali to je zato kaj samo ja to trčim i jedini sam takmičar u toj disciplini... hao
Šalu na stranu, dobro na došao i dobra ti kob! d4
-
Dobro dosao kolega.........a za tebe imam pitanje koje vec odavno postavljam raznim lovcima koji se razumiju u pse.
Mozete li mi nesto vise reci o FRANCUSKIM CRNO BIJELIM GONICIMA
-
Dobro dosao kolega.........a za tebe imam pitanje koje vec odavno postavljam raznim lovcima koji se razumiju u pse.
Mozete li mi nesto vise reci o FRANCUSKIM CRNO BIJELIM GONICIMA
kad si to pitao ččč
pa ja ga imam hao
-
Kaj znači imati najjačeg terijera?! U koj disciplini... Ja sam recimo najbrži... U sinhronizirano trčanju sa preponama na 23 metra, ali to je zato kaj samo ja to trčim i jedini sam takmičar u toj disciplini... hao
Šalu na stranu, dobro na došao i dobra ti kob! d4
hahahahhhhhhhhh
hao
luda kuča ......idem se zaklat vrućim krompirom
-
dobro došao i puno uspjeha u uzgoju pasa
-
Bon jour monsieur Veljko welcome.
orevouar fre
-
Dobrodošao na forum zagi
-
zagi Veljko!
Francuska je za hrvatske lovce povelika nepoznanica. Ono što znam o francuskim lovcima sam saznao preko chasse&peche sat kanala,sviđa mi se štošta. Ali brutalni su u lovu na DS kao i Italijani,sa izuzetkom tradicionalnih lovova.Imaju lijepe lovne pasmine.
-
i slabiji su u rukometu
-
Veljko dobro nam dosao! d1
Drago mi je da uzgajas NLT i zelim ti puno uspjeha u daljnjem radu. d1
Dobra kob! d7
-
Dobrodošao i čestitam na konološkim uspjesima a očekujem da nam malo približite francusko lovstvo i dovedete tog šampina u naše krajeve na pesi sauf
-
Dobro došao Vljko,možda se i znamo jer sam nekad dolazi na pucanja u Sokolovac,a mogo bi malo sliknut te tvoje šampione pa da vidim dal je moj Max tu negdje.
-
Svaka čast i tebi i tvojoj novoj domaji ali čemo Vas ipak naprokidad na rukometu rol
-
Neno iz tvojih usta u Bozje usi sauf
-
Dobro došao i dobra kob!!!!
-
welcome welcome welcome
-
Dobro nam doso i dobru kob ti zelim.