Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: Vodomar - 25. 02. 2010. 13:56:35
-
Lovac, lovim sa oštrodlakim njemcem, volim i lov na crnu divljač sa čeke, ali nisam ljubitelj grupnog lova jer sam razočaran disciplinom kolega.
OPET MORAM ISPOČETKA!!! uf uf
Molim te kolega pogledaj rubliku predstavljanje i malo ljepše se predstavi, takva su pravila
Pozdrav HS-2000
-
Predstavljanje ti je više nego super - saznali smo sve o tebi ufsor
-
uf mad
-
E moj vodomare,
I ja Ti ne volim grupni lov, ali niti grupni sex, a niti jesti u grupi, jer svi imaju više zubi od mene, pa svi brže sve bolje pojedu, a ja redovito ostanem gladan. Daj nam pored ovoga najvažnijeg napiši još jedan post odakle si, sa kojim to lovačkim društvom ne voliš loviti i sa kojim oružjem. Požuri sa pisanjem, dok se moderator ne vrati iz lova, jer će Te ozbiljno kritikovat.
Pozdrav Milan z11
-
VEĆ SAM OVDJE i duboko razmišljam šta napisati ali nemam ideju gss
-
Dobro nam došao -ali ako se predstaviš kako se predstvlja,kako su ti rekli-pozdrav i zagi
-
Ok Moje ime je Ante, rođen sam u Zagrebu, 50 godina lovac od 95, položen lovočuvarski ispit, član Vuk Generalski Stol odnedavno, najviše volim lov sa kujom ptičarkom oštrodlakom njemicom i nosim rusku kokotaru šesnajsticu, preferiram lov sa čeke i bez obzira na sve kritike svoj 8,57 ne vadim iz auta. Imam nešto iskustva u preživljavanju u prirodi, ribolovu i volim raditi sa psima.
-
zagi
-
zagi e to je to...
dobrodošao
-
Dobrodošao i zagi
-
Dobro došao Vodomar i dobra ti kob - uživaj u lovu i na forumu zagi zagi zagi
-
Lp!
welcome z10