Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: HS-2000 - 02. 11. 2008. 17:48:36
-
pozdrav svima!!!
Zovem se Zdravko i novi sam član na forumu. Imam 30god. i lovac sam postao 2002.g. a inače sam lovac u Slavonskom Brodu LD "Srna"...
Živim i radim u Zg. i zadnjih pola godine redovito pratim forum.
Lov i ljubav prema lovu,prirodi sam nasljedio od svoga djeda...
Od lova najviše me zanima lovna balistika i streljašvo,jer zadnjih 15 godina imam veliku želju saznati što više o oružju-imam rem.223, 30-06; iz-27.
Pozdrav
-
dobrodošao na forum d4
-
pozdrac dlovac
-
Dobro nam došao na naš forum.Na koji si HS mislio,subcompact ili standard happi
-
welcome
-
mislio sam na HS-2000 standardni,9x19 para tj.duga devetka ovaj mi je najdraži jer se s njim družim svaki dan a i naš je proizvod Hrvatski priznat u svijetu ludiloo ludiloo
-
Ja se družim svakodnevno sa compactom rol
-
to je stvarno lijepo.znam da nije mjesto i vrijeme ali pratio sam događanja kad je HS bio par puta u centru događanja ranjavanja ljudi i ne volim kad se "blati" HS a samo ranjavanje je bilo 100% ljudska pogreška jer ljudi ne znaju i nemaju dovoljno informacija o rukovanju.Volio bih čuti Vaše mišljenje
-
pozdrav!
dobra kob
-
to je stvarno lijepo.znam da nije mjesto i vrijeme ali pratio sam događanja kad je HS bio par puta u centru događanja ranjavanja ljudi i ne volim kad se "blati" HS a samo ranjavanje je bilo 100% ljudska pogreška jer ljudi ne znaju i nemaju dovoljno informacija o rukovanju.Volio bih čuti Vaše mišljenje
Alat kao i svaki drugi i ima svoju funkciju. Ako se ne znaš koristit sa izvijačem, čekićem, i skalpelom, ozlijedit ćeš se, kaj ne?
-
pozdrav i dobrodošao
-
Kolea pozdrav dobrodošao!!! d4
I ja imam HS 2000 standard! O ovom pištolju imaš već dosta napisa na forumu i kad ih pročitaš sve će ti biti jasno! z10
-
Dobro došao i dobra kob z10!
-
Dobro došao. Dobra kob. z10
-
dobro doso na forum
-
welcome welcome welcome
-
Pozdrav slavoncu, a mene dopao HS 9, živio kolega i dobra kob.
-
pozdrav