Forum LOVAC
		Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: perop - 14. 07. 2008. 07:32:06

- 
				Ispričavam se posjetiteljima foruma poradi mog nepredstavljanja na istom, inače sam na vi sa  takvom vrstom pisanja a i pravila mi nisu bila poznata.

Zovem se Pero i živim u Dubrovniku. Već dugo sam lovac. Obzirom da mi je otac bio pasionirani lovac  i počeo me voditi sa njim u lov od kada sam prohodao smatram da sam lovac gotovo od kada sam se rodio. Najviše loviim divlje patke, šljuke i prepelice u čemu imam najviše iskustva. Volim i lov sa karabinom naročito muflona. Cijenim i lovove  na drugu visoku divljač. Od svih rasprava na forumu najviše me interesiraju rasprave o oružju, streljivu, optici i balistici. Sviđa mi se ovaj forum jer se na istom može naći puno korisnih sadržaja i informacija.

S poštovanjem, Pero.

- 
				 welcome

- 
				Dobrodošao Pero z10

- 
				Dobrodosao i Dobra Kob! z10

- 
				Pozdrav i dobro nam došao!

- 
				Pero, dobrodošao, uživaj sa nama na forumu, podjeli sa nama kako se dole kod tebe lovi, sa čime loviš, imaš li pasa, pošalji koju fotografiju, pitaj forumaše što te zanima...dobrodošao. d1

- 
				Pozdrav Gosparu d4

- 
				Poštovanje i dobrodošao na ovaj odličan portal.

- 
				Dobrodošao Pero, izvježbat ćeš se ti na forumu ne brini  z10

- 
				Zahvaljujem forumašima na lijepim željama. Vidim da ste prava ekipa. Želim vam uspješan i  siguran lov.      Dobra Vam kob! 

Pero. P: