Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: perop - 14. 07. 2008. 07:32:06
-
Ispričavam se posjetiteljima foruma poradi mog nepredstavljanja na istom, inače sam na vi sa takvom vrstom pisanja a i pravila mi nisu bila poznata.
Zovem se Pero i živim u Dubrovniku. Već dugo sam lovac. Obzirom da mi je otac bio pasionirani lovac i počeo me voditi sa njim u lov od kada sam prohodao smatram da sam lovac gotovo od kada sam se rodio. Najviše loviim divlje patke, šljuke i prepelice u čemu imam najviše iskustva. Volim i lov sa karabinom naročito muflona. Cijenim i lovove na drugu visoku divljač. Od svih rasprava na forumu najviše me interesiraju rasprave o oružju, streljivu, optici i balistici. Sviđa mi se ovaj forum jer se na istom može naći puno korisnih sadržaja i informacija.
S poštovanjem, Pero.
-
welcome
-
Dobrodošao Pero z10
-
Dobrodosao i Dobra Kob! z10
-
Pozdrav i dobro nam došao!
-
Pero, dobrodošao, uživaj sa nama na forumu, podjeli sa nama kako se dole kod tebe lovi, sa čime loviš, imaš li pasa, pošalji koju fotografiju, pitaj forumaše što te zanima...dobrodošao. d1
-
Pozdrav Gosparu d4
-
Poštovanje i dobrodošao na ovaj odličan portal.
-
Dobrodošao Pero, izvježbat ćeš se ti na forumu ne brini z10
-
Zahvaljujem forumašima na lijepim željama. Vidim da ste prava ekipa. Želim vam uspješan i siguran lov. Dobra Vam kob!
Pero. P: