Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: jevgenij - 03. 03. 2011. 12:00:06
-
Pozdrav svim lovkinjama i lovcima.
Pratim več jako dugo ovaj forum ali nikako da se ulogiram ili ti u prijevodu "lijenost".
Po zanimanju sam dipl. ing. agronomije i upravo na fakultetu mi je jedan moj jako dobar prijatelj usadio ljubav prema lovstvu i nagovorio me da kao izborni predmet upišem lovstvo.
U svom lovačkom društvu član sam več drugu sezonu. Prvu sam u lov išao bez oružja zbog financijskih razloga. Od pušaka posjedujem sačmaricu Iž 12/70 koju sam kupio u ljeti tako da sam ove zime išao uglavnom u lov na patke na rijeku Dravu, a mogu se i pohvaliti da je prvi lov u novoj godini pala i krmača. Sad sam kupio karabina CZ 30-06 bez optike. Išao sam ga probat i nagurao pet metaka u veličinu pepeljare i to bez optike sa naslona. Buduči da nemam previše iskustva molim iskusne znalce da mi kažu dal je to ok ili nije.
Toliko od mene za sada
Dobra Vam kob
-
Kao prvo, dobro nam došao zagi
Na koliko si puca metara?
-
zaboravio sam to napisati, na 100 m
-
onjegin dobro dosao! na 100m ne da je to dobro vec pre dobro i to bez optike ja to nemrem sa optikom zagi zagi
-
zaboravio sam to napisati, na 100 m
Nije loše moram priznati. Ja nisam siguran da bi mogao imati takvu grupu!
-
Ne bih htio da netko misli da lažem i izmišljam, ako lažem onda lažem sam sebe. A ko zna možda je jednostavno početnička sreća. Za karabin sam zaboravio reči da se nije puno pucao možda kojih 100 metaka, tako mi je rekao ovaj od kojeg sam kupio a i prijatelj s kojim sam išao gledat pušku da se vidi da nije puno pucala nego da je stajala i ormaru.
E sad preporuke za optiku, mogu do max 3500 kn a htio bih neku 3-10x50 s tubusom 30 mm i po mogučnosti s točkom u sredini.
-
Kolega još nadoplati koju kunu i možeš birati između meopte, Vixena kojeg ja koristim i prezadovoljan sam i eventualno Nikon mada ga ja osobno nebi jer mi je sumljiv
-
zagi
-
Dobro došao zagi zagi dobro pucaš ali nisi rekao kolika je ta pepeljara fre rol
-
pepeljara, hm ona malo veća, promjera cca 20 cm
-
I to je dobro na 100 m bez optike d4 .Nisi rekao imaš li z2 i kakvog ako ne dali ga imaš u planu zagi
-
Dobro dosao...
-
Pozdrav!
-
Dobro nam došao! z10
Za grupu na 100m mehanikom d4 d4, još kad složiš optiku uhhhuuuu....
Dobra ti kob!
-
welcome zagi
-
zagi
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L