Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: mkusmis - 17. 10. 2012. 20:40:13
-
Pozdrav lovci!
Zovem se Mišo, imam 25 godina, živim u okolici Novske. Član sam LD "Jelen" Novska, L.J. "Muratovica" od 2004. godine. Gospodarimo uglavnom sitnom i srnećom divljači, te sa nešto divljih svinja.. Od oružja trenutno imam CZ 30-06, bokerica Lanber 12-ica, Anschütz .22 mag.. Što se streljiva tiče ima tu svega.. Igman, Bellot, Geco, Fiocchi, Winchester.. (uglavnom sam limitiran cijenom, pošto sam još uvijek student, tj. apsolvent šumarstva). Ljubav prema lovu naslijedio od oca.. Lovim pretežno sitnu divljač, imam mladog nkd ptičara.. I to je uglavnom to..
-
dobro dosao miso welcome z10
-
z14
welcome Mišo!
z10
-
welcome Mišo
-
ludiloo
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
welcome
-
welcome zagi
-
Mišo, dobro nam došao ! zagi
-
Pozdrav Mišo! welcome
jel možeš poslikat španjolku i postavit sliku na forum - nešto me interesira kod nje. zagi
-
welcome zagi
-
welcome Mišo zagi
-
Hvala svima na dobrodošlici! zagi
Štef evo stavljam u podforumu "slike lovačkog naoružanja"
-
welcome
-
Mišo welcome welcome
zagi
-
welcome zagi
-
welcome
-
Pozdrav, kolega šumar!
-
zagi
-
welcome welcome zagi zagi
-
welcome
-
welcome Mišo ! z10
-
Dobro nam došao kolega lovac na forum z10
Svaka ti čast na korektnom predstavljanju, živio just
-
Dobro dosao kolega.. zagi
Vidim iz Novske si,onda smo blizu samo sto ja jos nisam lovac..cekam svaki dan da mi jave iz Siska iz Županijskog lovačkog saveza da počinje polaganje..
-
Kolege lovci z10 i dobra vam kob!
Dobro dosao kolega.. zagi
Vidim iz Novske si,onda smo blizu samo sto ja jos nisam lovac..cekam svaki dan da mi jave iz Siska iz Županijskog lovačkog saveza da počinje polaganje..
Deno vidim da nisi naveo lokaciju pri predstavljanju.. od kud si ako nije tajna?
-
Ja sam iz Puske ako znas di je to selo.. zagi
-
welcome
-
welcome bravooo
-
welcome zagi
-
welcome