Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: Vasilij Zajcev - 12. 11. 2012. 22:44:55
-
Lovac sam od svoje 18.godine, volim lov i sve što je vezano uz lov i prirodu. Osim lova bavim se rekreativno i streljaštvom. Trenutno nigdi ne radim , zato što studiram.
Evo to je ukratko o meni
Dobra kob!!
-
welcome z10
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
vasilij zajcev, jel to onaj poznati ruski snajperista il sam nesto pomijesao
-
Lp!
..pa ništa, nisi promiješao... d1
Lovski zdravo
Janez L
-
welcome
-
welcome z10
-
welcome
-
welcome zagi
-
welcome
-
Prijatelju za jednog studenta i jednog dana čovjeka sa VSS jako se loše predstavljaš i nije ti to za pohvalu...
Pozdrav
-
welcome zagi
-
welcome
ref
-
welcome welcome
-
Prijatelju za jednog studenta i jednog dana čovjeka sa VSS jako se loše predstavljaš i nije ti to za pohvalu...
Pozdrav
Hvalim Te Bože što te imamo na forumu .
Ne razumijem dvije osnovne stvari , a to je prvo , da netko pri upoznavanju ne gleda u oči i da pruži ruku kao komad hladetine , a to je u mom slobodnom prijevodu ovakvo " predstavljanje" !
Isto tako ljut sam na kolege koji ne pozdrave novog kolegu svojom riječju i dobrodošlicom , već iz lijenosti i kurtoazije nalijepe ovakvu bedastoću" welcome " , a da nisu ni sekundu nisu razmotrili tko dolazi u naše redove , odnosno što novi kolega želi saznati ili nas ostale nečem novom podučiti.
Molim Vas da od danas pa u buduće nemojmo biti konformisti i nakon novog predstavljanja zalijepiti nekakav znak ili sličicu , već od srca svojim riječima zaželjeti dobrodošlicu novom kolegi , naravno ako to zaslužuje svojim predstavljanjem kojeg može uobličiti spram primjera koji su dostupni na ovom forumu.
-
Pozdrav
Hvalim Te Bože što te imamo na forumu .
Ne razumijem dvije osnovne stvari , a to je prvo , da netko pri upoznavanju ne gleda u oči i da pruži ruku kao komad hladetine , a to je u mom slobodnom prijevodu ovakvo " predstavljanje" !
Isto tako ljut sam na kolege koji ne pozdrave novog kolegu svojom riječju i dobrodošlicom , već iz lijenosti i kurtoazije nalijepe ovakvu bedastoću" welcome " , a da nisu ni sekundu nisu razmotrili tko dolazi u naše redove , odnosno što novi kolega želi saznati ili nas ostale nečem novom podučiti.
Molim Vas da od danas pa u buduće nemojmo biti konformisti i nakon novog predstavljanja zalijepiti nekakav znak ili sličicu , već od srca svojim riječima zaželjeti dobrodošlicu novom kolegi , naravno ako to zaslužuje svojim predstavljanjem kojeg može uobličiti spram primjera koji su dostupni na ovom forumu.
just just just
-
Kolega dobrodošao nadam da ćeš uživati u razmjeni iskustava na ovom forumu, još ako pucaš kao čuveni Zajcev vjerujem da će biti dobrih priča welcome