Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: joza991 - 10. 02. 2012. 12:51:27
-
ukratko da se predstavim!!! zovem se Josip(20)lovac sam postao sa 18god.Ljubav prema prirodi,divljaci,psima i lovu pokazivao sam od malih nogu,Ovu strast prenio mi je moj otac koji je također lovac.Obozavam lov na divlje svinje!!imam nekoliko pasa,slovackog kopova(2god)brak jazavcara i kujicu brakjazavcarku od godinu dana!!!!od oružja posjedujem bokericu IZ i karabin 30-06 CZ
..... DOBRA VAM KOB.....
z10
-
Josipe, dobrodošao na forum zagi.
-
joza dobro došao i još samo da napišeš odakle si, gdje loviš, predstavio si se za 5 welcome
-
welcome
-
welcome
-
Josipe, dobrodošao !! zagi
-
welcome zagi
-
welcome zagi
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
welcome
-
...soryyyyy.....iz slav.kobaša sam,selo nedaleko od sl.broda!!!!! lovim u LD"ORLJAVA"Sl.Kobaš.........
-
welcome
-
Dobro nam došao Josipe! z10
Dobra ti kob!
Jesi bio ti u onom lovu početkom 12.mjeseca kad ste ugostili moga kuma i mene iz Zagreba, a svinja nije bilo ni za lijek (ma dobro je, ionako je bilo dobro druženje....)
-
..hheheh naravno da sam bio!!! a nemogu se svaki put dic svinje,al zato smo sutradan u drugom dijelu odstrijelili 2 veprica!!!! ove godine smo dosta pucali,a jbg vi niste imali srece taj put!!!! z10
-
Ma bude još prilike, ja se nadam...al onda dolazimo na dva dana... d4
Pozdravi svoju ekipu.. z10
-
Komšo dobro došo... z10 pozdrav iz Pričca...
-
Dobro dosao! Poz iz ISTRE
-
pozdrav kiki2(kak se zoves,sigurno se znamo)???? jel se lovi??
... pozzz grga....
-
pozdrav kiki2(kak se zoves,sigurno se znamo)???? jel se lovi??
... pozzz grga....
joza imas PM.. zagi
-
welcome
-
welcome
-
Pozdrav komšiji iz susjednog lovišta... z1
-
Pozdrav komšiji iz susjednog lovišta... z1
oooo pozzzz komšo........... zagi