Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: Medvjedić - 21. 01. 2013. 20:03:37
-
Zovem se Ivan, dolazim iz okolice Požege, Slavonija. Imam 23 godine i trenutno živim u Osijeku gdje studiram na Elektrotehničkom fakultetu, 5 godina. Lov i boravak u prirodi sam zavolio od malih nogu, i otuda je došla strast za lovom, te sam 2012. godine u 12 mjesecu položio za lovca. Znanje o lovu upotpunjujem čitanjem lovačke literature, i uz pomoć starijih lovaca, a najviše uz kolegu koji je također član ovoga foruma. Kolega mauser89, koji mi je ujedno i uzor u ovome svemu što radim za lov. Što se tiče lova divljači ljubitelj sam krupne divljači, a veseli me i sitna divljač. Nadam se dobrim druženjima i pričama s kolegama lovcima o lovu, a i izvan njega. A sve ostalo vezano uz divljač, lovačke pse i lovačko oružje, doći će samo mojim zalaganjem i težnjom prema napredovanju.
Veliki pozdrav svim članovima foruma!!
Dobra kob!!
-
welcome zagi zagi
-
welcome zagi prijatelju
-
welcome
-
welcome
-
welcome Ivek
-
welcome zagi
-
Kolega IVAN, iskrena dobrodošlica welcome
Svaka čast na predstavljanju z10
-
Hvala svim kolegama na dobro došlici. Kolega TYROL, iskrene čestitke!!
-
welcome zagi
Dobra kob!
-
welcome ljepo predstavljanje zagi
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
Ivane dobro došao . zagi
-
welcome welcome zagi zagi
-
welcome na forum
-
welcome Ivane zagi
-
welcome
d1
-
Ursusiću dobro došao među nas . Želim Ti da postaneš aktivan član , a i da se odmah zaposliš po završetku faksa!
-
welcome zagi
-
Hvala Vam kolege lovci!! Kolega fazan nadam se da će biti nekakvoga posla.
zagi
-
welcome
-
welcome zagi
-
welcome welcome welcome
-
Dobro došao Ivane z10
-
pozdrav kolega welcome zagi
-
Kolega Ivan , dobro nam došao. ludiloo
-
z14
Dobrodošao Ivane! d1
z10
-
welcome zagi
-
Dobra kob
zagi
-
Svaka čast na predstavljanju, želim ti puno uspijeha u lovačkom stažu i naravno dobru kob, pozdrav i dobro nam doša! zagi zagi zagi