Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: Ksenija - 23. 11. 2008. 22:02:11
-
Zovem se Ksenija. Zivim a Madarskoj na severnom zapadu u gradu Gyõr. Madarica sam i slabo govorim hrvatski jezik, ali trudim se da sto bolje naucim. Sva prilika mi dobro dode, kad mogu da govorim, ili da pisem. Vec vise od deset godina idem u lov u celoj Madarskoj. Najvise volim loviti ptice i divlju svinju. Ako mi dopustite nekad cu vas citati, a mozda i pitati nesto. Zelim vam punu lovacku torbu. Pozdrav svima
-
z14 welcome welcome z14
-
pozdrav!
dobra kob
-
Dobrodosla! Uzivaj na forumu d4
-
Dobro nam došla kolegice lovice (ili lovkinjo?) ref
Nadam se da će ti biti lijepo sa nama.
-
ksenija dobrodošla i dobra ti kob
-
welcome ! Ugodan boravak na Forumu.
-
Dobro dosla Ksenija
-
Ksenija dobro došla
-
Poz i dobra ti kob!
-
Zovem se Ksenija. Zivim a Madarskoj na severnom zapadu u gradu Gyõr. Madarica sam i slabo govorim hrvatski jezik, ali trudim se da sto bolje naucim. Sva prilika mi dobro dode, kad mogu da govorim, ili da pisem. Vec vise od deset godina idem u lov u celoj Madarskoj. Najvise volim loviti ptice i divlju svinju. Ako mi dopustite nekad cu vas citati, a mozda i pitati nesto. Zelim vam punu lovacku torbu. Pozdrav svima
Dobro dosla Ksenija na Ovaj predivan forum ref.
Mi koji radimo i zivimo u Austriji, mnogo puta preko godine prodjemo pored Györa ;).
Pozdrav i dobro dosla.
-
Udvozlet, Zagrabbol! archery
-
Dobra ti kob!!
-
Dobru kob i da citiram svog zemljaka Marijana Bana
Ja naj više volim mađarice mlade...
-
welcome
-
Zoran! magwin!Schultz and Larsen! Hubert.ctg! ikova371! mawerick! Kobasan! SSG! dean! kruns!Nosler! Hvala Svima! Drago mi je da sam sa vama.
Draganco! Morate jednom doci na kafu.
Lehel! Köszönöm. Zagrebban ritkán járok, többnyire Varazsdinban Pulán és Splitben dolgozom.
Neno! Razumem Vas. Ja vec ne pripadam u tom krugu, na zalost...
Dobar dan svima!
-
doro došla
-
Dobrodošla!!! d4
P:S: Hrvatski ti j bolji od hrvatskog "mnogih" hrvata na forumu!!! ;) ;D z10
-
Dobru kob i da citiram svog zemljaka Marijana Bana
Ja naj više volim mađarice mlade...
Otkud znaš da je mlada pljus
Nemojte ga dirati, On je samo citirao ;) 38 gonina nije mongo, ali nije ni mlada
SEJFO! Od koga ucim, on govori samo neki mjesani jezik hrvatskog is srpskog, ja bih voleo da naucim cisti hrvatski, ali hvala Ti!
-
welcome
-
Dobro došla na forum! Ako treba mogu organizirat i tečaj hrvatskog jezika! d1
-
Pozdrav Ksenija!
PS
Kako brzo skočite kad treba pozdraviti žensko just
-
;D welcome
-
Pozdrav Ksenija!
PS
Kako brzo skočite kad treba pozdraviti žensko just
Tako je kolega, d4 otjerat će nam i ovu kolegicu, al mogu dok im žene ne pročitaju postove!!! ;) ;)
-
Dobro došla Ksenija, pozdrav s juga d4
-
Hvala na paznji! Pozdrav svima!
Stef! Hvala, cim budem dosla a Hrvatskoj upisacu se u skolu, samo mi dajte adressu ;)
-
Lehel! Köszönöm. Zagrebban ritkán járok, többnyire Varazsdinban Pulán és Splitben dolgozom.
Uh...samo mogu reci kao Balasevic u pjesmi: "Slabo divanim madjarskim...." uf
-
Da Ti prevodim:
"Lehel! Hvala Ti! Retko idem u Zagreb, cesce radim u Varazdin, Pula i u Split"
-
Da Ti prevodim:
Hvala...ali nisi morala! z10 Nije tvoja greska sto ja ne znam madjarski....a kad pogledam....tezak neki jezik...nema sanse da ga naucim! ;D
Uzivaj i dalje u forumu! d4
-
Da Ti prevodim:
Hvala...ali nisi morala! z10 Nije tvoja greska sto ja ne znam madjarski....a kad pogledam....tezak neki jezik...nema sanse da ga naucim! ;D
Uzivaj i dalje u forumu! d4
Hvala! Nisam morala, ali radi reda, rado sam prevela. Jeste tezak je jezik, ali vidim Ti lokaciju, ako si to naucio, onda vec skoro i madjarski znas ;D
Laku noc svima. Imam jos puno posla. pccrazy
-
Laku noć, ja radim nočnu pa ću visit na forumu čitavu noć! fre
-
Hahahahh i ja sam veceras dezurni na forumu.radim nesto na komp. a tesko da zavrsim do zore.
Ksenija jel pricas engleski?
pozdrav...