Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: SPARKY - 28. 02. 2011. 16:31:21
-
Zovem se Adis, imam 28 godina, lovac sam vec tri godine. Par godina unazad pratim vaš forum i mogu reci VELIKO HVALA svima vama koji ste tu da pomognete nama mladim lovcima i da nas uputite na pravi put kada nam je to potrebno. Radujem se što sam i ja konačno postao član foruma. ref
Veliki pozdrav
-
welcome z2 z2 z10
napiši još čime loviš - pračkom, kopljem, zamkama, puškom, i gdje loviš
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
Zovem se Adis, imam 28 godina, lovac sam vec tri godine. Par godina unazad pratim vaš forum i mogu reci VELIKO HVALA svima vama koji ste tu da pomognete nama mladim lovcima i da nas uputite na pravi put kada nam je to potrebno. Radujem se što sam i ja konačno postao član foruma. ref
Veliki pozdrav
Ne razumijem predstavljanje !
Star jesam , no nisam toliko senilan , da ne bih znao pročitati nešto nejasno !
Ovo je bilo kao prvo čitanje u Saboru , vrlo blago i obzirno s moje strane ! mad
-
Dobro dosao!
-
Dobro dosao.... z1
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
d7 posjedujem samo karabin u kalibru 8x57, i mislim da se može dosta bolje uputiti neka sugestija.
Hvala na dobrodošlici.
-
Veliki pozdrav
Ne razumijem predstavljanje !
Star jesam , no nisam toliko senilan , da ne bih znao pročitati nešto nejasno !
Ovo je bilo kao prvo čitanje u Saboru , vrlo blago i obzirno s moje strane ! mad
Ako tako dočekuješ sve članove nemam rijeći, stvarno, a možda trebaš da se obratiš Saboru da ti pojasne. Ništa lično ali mislim da si pretjerao u kritikama, dosta ih je koji se i ne predstave a daju komentare i otvaraju nove teme, a ti napadaš i one koji se predsatve. Ne vidim razlog ali u svakom slućaju hvala na dobrodošlici koju ste vrlo čudno iskazali.
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
d7 posjedujem samo karabin u kalibru 8x57, i mislim da se može dosta bolje uputiti neka sugestija.
Hvala na dobrodošlici.
Izvinjavam se Janez L, nisam vas imao namjeru citirat, nadam se da ne zamjerate.
LP
-
zagi welcome
-
zagi zagi dobro došao z10
-
Dobro nam došao! ;D
Imaš ovdje dosta ljudi koji će ti svojim znanjem pomoći zato možeš ref.
Gledaj nesmiješ se ljutiti na pojedine komentare, uvijek ih bude...zato m2
A ovdje se trudimo naći zajednički jezik.. z10
Dobra ti kob!
-
welcome zagi
-
zagi