Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: Bogdan - 21. 01. 2009. 17:20:04
-
Samo na kratko da se predstavim pa potom i ukljucim u razne diskusije.
Zovem se Bogdan, iz Drvara sam, bavim se lovom i moze se reci uzgajam Bosanske Barake...
-
Dobro došao. Mislim da se možeš i malo bolje predstaviti!
-
Pozz Bogdane welcome
-
Dobro dos'o Bogdane medju nas d1
kako lov ove sezone u Drvaru?
-
Pozdrav i dobrodošao!!!! d4
Ja sam Bogdan, od malih nogu sam zavolio lov uz oca lovca i ostalu rodbinu.Moje lovište je bogato raznovrsnom divljači!! Od lovačkih pasa uzgajam barake na koje sam ponosan (kako i nebi bio)!! Uskoro čim nađem vremena postaviću slike svojih pasa, kao i i iz lova!!! Poznam dosta forumaša sa ovog foruma tako da ću se brzo uklopiti!!! Ovaj kolega što ovo piše me isto poznje pa je ovo dopunio, inače sam dosta puta bio u Cazinu -ostalo znate!!!! ;) ;) ;D ;D zagi hao
Kolega nadam se da sam ti pomogao-malo!! ;)
-
welcome
-
ččč dobro došao, dobro došao d4
-
z2
dobro došao :bunny:
d7
-
welcome Gde si ti dosada nesto si se ucutao?Zima prolazi,ima valjda šta da se ispriča d6
-
Pozdrav Bogdane i dobro došao i nemoj to mislim , malo, možda pa ti si mladi lovac velikog iskustva i u lovu d6pa i baragdžija pesi just
-
Samo polako, nemam bas nesto mnogo vremena, ovih dana sam bas u nekoj frci, a sto se tice vremena u kojem me nije bilo imao sam problema sa netom, a kada ih nije bilo bio sam u sumi, znam da je to dobro opravdanje zagi
-
zagi
-
dobrodošao