Forum LOVAC
		Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: Milutin - 07. 05. 2016. 08:38:21

- 
				Pozdrav svima!
 Milutin iz Beograda, ljubitelj obitavanja u zelenom i prijatelj svih koji vole tamo da provode vreme. sauf
- 
				Pozdrav Milutine  d1 
 Jeste li Vi Milutin koji JE kupio noz od Milana ili Milutin koji NIJE kupio noz od Milana.
 Ustvari najbolje da pokazete.I ako ste lovac mozda nabrojite i poslikajte sa cime jos radite.  zagi

- 
				pozdrav milutine zagi

- 
				 hao hao hao
 Pozdrav jos jednom!
 Ja sam Milutin koji nije kupio noz, a za koga kolaju mitske price da jeste kupio noz.Znam, zavrzlama jedna velika. :shok:
 Nisam lovac, ali sam okruzen lovcima sa kojima sam par puta bio po pogonima, pa imam ozbiljne aspiracije ka tome.Oderao par jagnjadi i istranzirao par svinja, a zivotna zelja mi je da da mi ruku dopadne "onaj" noz koji je po recima autora "specijalizovan za vadjenje zucne kese iz utrobe srndaca". ref
- 
				Milutin welcome d4 

- 
				Dobrodošli, gsp Milutine. Drago mi je da se vašim dolaskom dodatno demistificira mitoman i navodni knifemaker. Možda ste jedino mogli, iz poznatih razloga, ispred imena staviti prefiks "gsp" ili "gosp"  zagi

- 
				 welcome zagi

- 

welcome
 zagi zagi zagi
- 
				Mićo, dobro došao!

- 
				 welcome 

- 
				 welcome

Lp