Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: Milutin - 07. 05. 2016. 08:38:21
-
Pozdrav svima!
Milutin iz Beograda, ljubitelj obitavanja u zelenom i prijatelj svih koji vole tamo da provode vreme. sauf
-
Pozdrav Milutine d1
Jeste li Vi Milutin koji JE kupio noz od Milana ili Milutin koji NIJE kupio noz od Milana.
Ustvari najbolje da pokazete.I ako ste lovac mozda nabrojite i poslikajte sa cime jos radite. zagi
-
pozdrav milutine zagi
-
hao hao hao
Pozdrav jos jednom!
Ja sam Milutin koji nije kupio noz, a za koga kolaju mitske price da jeste kupio noz.Znam, zavrzlama jedna velika. :shok:
Nisam lovac, ali sam okruzen lovcima sa kojima sam par puta bio po pogonima, pa imam ozbiljne aspiracije ka tome.Oderao par jagnjadi i istranzirao par svinja, a zivotna zelja mi je da da mi ruku dopadne "onaj" noz koji je po recima autora "specijalizovan za vadjenje zucne kese iz utrobe srndaca". ref
-
Milutin welcome d4
-
Dobrodošli, gsp Milutine. Drago mi je da se vašim dolaskom dodatno demistificira mitoman i navodni knifemaker. Možda ste jedino mogli, iz poznatih razloga, ispred imena staviti prefiks "gsp" ili "gosp" zagi
-
welcome zagi
-
welcome
zagi zagi zagi
-
Mićo, dobro došao!
-
welcome
-
welcome
Lp