Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: krs - 19. 07. 2009. 21:54:19
-
Postovani Lovci i Kinolozi novi sam clan foruma i red je da se predstavim.
Zovem se Goran Runje,imam 27 g,zivim u Sinju mladi sam clan L.D.SINJ ,veliki sam ljubitelj NJemackih Lovnih terijera.
Zazelio bih svima puno uspjeha u uzgoju,natjecanju i lovu sa najsvestranijom i za lov najupotrebljivijom pasminom pasa a to je
,, NJEMACKI LOVNI TERIJER,, :smil4226ce1d491b5:
-
welcome welcome
-
pozdrav!
dobra kob
-
welcome
-
Dobro došao na forum! zagi
Jel ima netko od vas Sinjana a da nije zaljubljenik u NLT? ;)
-
DOBRO DOŠO zagi
-
Dok je bio dozvoljen kontakt na divljac bilo nas je cijeli copor a sad kad triba terija TEMELJITO pripremit za ipo malo nas je ostalo
-
Dobrodošao kolega!!! zagi
kud baš terijere-ovi dosadašnji forumaši mi popiše krv sa njima!! ;) ;) ;D d4
-
Dobrodošao kolega!!! zagi
kud baš terijere-ovi dosadašnji forumaši mi popiše krv sa njima!! ;) ;) ;D d4
Svatko ima pravo na svoj izbor linija pasa kod terijera a to je zaista velika razlika kako u radu tako i u eksterijeru ja preferiram svestrane pse jer kod nas ima velike i sitne divljaci,rado odemo na lisice i jazavce ,,,,,,svatko kupi ono sta mu treba pa ko voli nek izvoli ,stvoren je da lovi (*jamarenje, kratki pogon,podizanje pernate divljaci ,krvavi..trag.......................( i nakon tog svega bi trebao da aportira ,,,,,,,
-
ha,ha ja se šalim a ti se pališ!!!! ;) ;) ;) d4 d4 zagi
-
gorane jazavče stari.... happi
bio je i red da se pojaviš na forumu
dobro došao
usb natterwald,ju tu,mp3,4,5,6... ;D ;D hao hao hao
-
Dok je bio dozvoljen kontakt na divljac bilo nas je cijeli copor a sad kad triba terija TEMELJITO pripremit za ipo malo nas je ostalo
just just just just just just just just
istina d4 to si izvrsno rekao od 20 ljudi terijeraša u malom Sinju
sad samo 4.
dok je trajalo,kidaj,guli,deri,čupaj, bilo ih je u svakom dvorištu.
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
bravooo pccrazy welcome welcome welcome
-
Pozdrav mom Sinjaninu.... i evo da se pohvalim ja nisam zaljubljenik u NLT...... zagi zagi zagi
-
Vec sam pomislio sa nesto nije u redu i da Sinjani samo vole NLT! Dobro dosao imenjace! zagi
-
Pozdrav mom Sinjaninu.... i evo da se pohvalim ja nisam zaljubljenik u NLT...... zagi zagi zagi
z10 pozdrav (mate ja navijam zate)
-
welcome
-
welcome
-
Zahvaljivam na pozdravima svim forumasima, malo sale uvjek dobro dode,zelim vam sretnu
nadolazecu lovnu godinu,DOBRU KOB ,MIRNU RUKU I JEDNU PAMETNU BESTIJU da vas sluzi
pa makar to i ne bio ovjdje cesto omalovazavan
======NJEMACKI LOVNI TERIJER=====
(pozdrav iz SINJA grada
konja,ALKARA I TERIJERA)
-
Alkar Trs u sridu! NLT je odlican lovacki pas i ocigledno popularan u Sinju! Doktor nas izvjestava o NTL i beagle ljubimcima redovno.
-
zagi
-
welcome imenjače
-
Krsu godino dobro dosao zagi
-
zagi
-
welcome
-
Pozdrav zagi