Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: Nakano - 18. 01. 2014. 12:05:25
-
Evo da se predstavim i pozdravim sve lovce,one koji gaje strast prema lovu i prije svega one koje postuju prirodu i zivotinje :)!..Ime mi je Emil, lovacko udruzenje "Rumija" iz Bara. Skoro sam predao da bih dobio odobrenje za nabavku oruzja i nadam se kada to dobijem treba da podjem u nabavku lovacke puske. Stoga zelim da pitam iskusne clanove za preporuku lovacke puske, volim da lovim sljuke,jarebice..a u isto vrijem bih zelio pusku sa kojom mogu da odem i u lov na divlju svinju. Eto tako, molim komentare. Iskreno najvise bih mogao da izdvojim 1000 e za lovacku pusku..Svaki savjet je dobrodosao ;)..Poz svima!
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
welcome zagi
-
welcome
-
Emile, welcome na forum Lovac.
-
welcome na forum zagi
-
welcome welcome zagi zagi
-
welcome zagi
-
Pozdrav
welcome
-
welcome Emile na Forum.
-
welcome
-
welcome
-
welcome...
-
welcome
-
Pozdrav svima.
Zovem se Damir i pozdravljam Vas sve a naročito lovce. Lovac sam 15 godina. Od oružja posjedujem karabin 7x64, 22 mag. i sačmaricu u 12 cal. Posjedujem i dva psa Njemački kratkodlaki ptičari. Ljubitelj sam lova i volim loviti sitnu divljač naročito fazana ali sam član i streljačkog kluba.
Inače živim u Osijeku.
Dobra kob.
-
welcome
-
Pozdrav opet ljudi,
Ja uzeh Bajkal MP 155..Dajte neki komenar za pusku molim vas. Meni je nahvalise par njih i ja je kupih. Posto sam pocetnik, bilo mi je zao da dajem nesto mnogo vise para jer mi prije svega treba radna puska.Ako znate nesto vise o ovom modelu prokomenarisite. Hvala i veliki poz!