Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: petar.p - 21. 07. 2009. 14:59:12
-
već sam duže vremena pratio vaš forum i odlučio se učlanit. z14
vidim da se spominje sinj i njemački lovni terijer,pa evo još jedan član ;D
Zovem se Petar Paštar,imam 26 godina,iz SINJA.
uzgajam njemačke lovne terijere već 9 godina
d1
-
Pozdrav Petre.... pa nisam moga virovati koliko ima vas mojih susjeda koji se bave uzgojom terijera.....
Dobro došao zagi zagi
-
welcome
-
Pozdrav mom dragom kolegi *terijerasu i jamaru* ref ref d4
-
welcome
-
petar peca paštar ;D ;D
2p z11 z11 z11 z11 z11 z11 z2
dobro došao na forum
d1
-
Pozdrav Petre.... pa nisam moga virovati koliko ima vas mojih susjeda koji se bave uzgojom terijera.....
Dobro došao zagi zagi
Mate šta si fleshiran :shok: :shok: :shok:
i ti ćeš još malo prić na terijere.
samo čekaj teaa
-
Kolega dobrodošao!!!! zagi
Jaka vam pasmina!!! ;) ;) ref ref ref ref
-
Kolega dobrodošao!!!! zagi
Jaka vam pasmina!!! ;) ;) ref ref ref ref
Jaka pasmina ostra pasmina,gonjamo,,trudimo se cupamo i kopamo ,a stogod i udavimo a ne cekamo Barake da se vrate iz
setnje do dugo u noc ,ptice cvjece rosno proljece
-
;D ;D ;D neš mi vjerovati ja kad pročitam da neko ima terijera odmah me asocira pa pomislim :il je bagerista il je rudar (prvi kopač) ref ref ref ref ref ref ref
Uz dužno poštovanje časnim zanimanjima!!!! d4
-
zagi
-
;D ;D ;D neš mi vjerovati ja kad pročitam da neko ima terijera odmah me asocira pa pomislim :il je bagerista il je rudar (prvi kopač) ref ref ref ref ref ref ref
Uz dužno poštovanje časnim zanimanjima!!!! d4
ETO vidis Goran mi je ime ato na latinski znaci brdski covjek,radim na bageru al najdraze mi je kad mi moj *predator *+++++AKO++++(to mi je ime psu)javi da je jazo doli, vjeruj ne treba mi ni bager ni cekic da dorrrrrrujem do njega ,teye mi je poslije skinit loj s njega nego ga iscupat iz rudnika--- a kad s tim ,,predatorom,,ujutro progonam zeku onda se tek psihicki odmorim ali sretnem cesto jos te stare lovce sto se cude da TERIJER goni zeca
-
ma šalim se ja!!! d4
baš sam jedno jutro bio na pripremi kad stara zečica kaže mladima, idite se vani igrati-nek vas ganjaju terijerii. Mladi zec pita mamu mama hoćeš li i ti se sa nama igrati,: ne sine, ja se ne igram terijerima to je za vas djecu, mene gone pravi goniči!!!!! ref ref ref ref ref ref ;) ;)
-
welcome
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
ma šalim se ja!!! d4
baš sam jedno jutro bio na pripremi kad stara zečica kaže mladima, idite se vani igrati-nek vas ganjaju terijerii. Mladi zec pita mamu mama hoćeš li i ti se sa nama igrati,: ne sine, ja se ne igram terijerima to je za vas djecu, mene gone pravi goniči!!!!! ref ref ref ref ref ref ;) ;)
Dok nisi spomenuo zecicu i djecicu nisam znao da baraci ne smiju prici vepru osim ako nije frisko ubijen i pajdo mu sjedi na glavi i drazi pse tako sto mase s njegovom glavom , ma krasno,,,,a tek kad 6 baraka davi vepricica od 40 kila eeeeeeeeeeeeeeeeee to je raca svaka cast ,,,,i jos ako je nastreljen pa se malo koprca
-
zagi
-
Dobro došao terijeraš! zagi
-
Pozdrav! zagi
-
Živjeli kolege Sinjani-lovci i uzgajivaći pasa,"mašala" koliko Vas ima.
Pozdrav svima zagi
-
Dobro nam doša.
-
Dobro došao zagi
-
:smil4226ce1d491b5: zagi