Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: kamičanin - 16. 01. 2009. 16:27:00
-
Pozdrav svima uz dužno poštovanje i izvinjenje što sam prevideo rubliku za predstavljanje.Zovem se Miroslav Popović iz Šapca,gajim pse od malih nogu a rasne od '78 i to NLT u kontinuitetu,uz put su kroz moje bokosve prošetali ptičari,najduže poenteri(3,5 god),poneki Epanjel breton,a od pre par godina sam se uključio i uzgoj bosanskih baraka.Kao kućnog ljubimca imamo i zlatnog retrivera-ranije je to bio crni labrador.Lovim u dva lovačka društva-u Šapcu,gde je ravničarski tip lova,za koji koristim NLT,i u Koceljevi(varoš prema valjevu,blago brdovito)sa terijerima i baracima,uz put gde me pozovu na gostovanje.Od pušaka imam hamerles IŽ-43 i karabin 8x57.najviše lovnih dana provedem u lovu na fazane i divlje patke,ali lično taj lov ne volim,dok je lov na lisice i DS za mene najveći izazov i zadovoljstvo.Imam registrovanu odgajivačnicu od 87 g.
Forum je dosta sadržajan i bogat temama i trudiću se da koliko budem u stanju doprinesem radu foruma i razmeni iskustava. d4
-
Pozdrav kolega i dobro došao,svestrano nema šta. zagi
-
:smil4226ce1d491b5: dobro došao z2
-
pozdrav i dobrodošao
-
welcome
-
Dobro nam doso.
-
Drago mi je sto i ti volis NLT. d1
Ali bez obzira na to dobro nam dosao! d4
-
welcome
-
dobro došao !!!!
neka neka još terijeraša! ref
-
Pozdrav i Dobro dosao d1, poznajes li Manceta Terijerdziju?
-
Dobrodošao. Dobra kob. welcome
-
Pozdrav i Dobro dosao d1, poznajes li Manceta Terijerdziju?
Kako ne bih znao mog Milana rostilj,dobar čovek,odličan u obuci pasa,izuzetan vodič,u zadnjih desetak godina u vrhu uvek just da je takvih više za terijere ne bi bilo zime zim stvari bi brže išle ka cilju 1liga
-
Dobrodošao kolega!!!
Svi su psi super, samo barak 100.dukata ;) ;) d4 zagi
-
Dobrodošao ojačani su redovi i terijerdžijama a bogami i barakašima ref
-
welcome welcome