Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: šuma - 28. 03. 2011. 19:46:08
-
Ja sam Miroslav,nadimkom Šuma. Lovac sam 11 godina. Član sam LD Draganić i LD Srnjak Vukmanić. Posjedujem dva lovačka psa-njemačku prepeličarku i brak jazavčara. Prijavio sam se na ovaj forum radi druženja sa kolegama lovcima. Srdačan pozdrav i dobra kob!
-
Dobro došao Šuma u šumu informacija welcome
-
zagi zagi zagi
-
Dobro došao zagi zagi Dobra kob!!
-
Dobro nam došao! z10
Dobra ti kob!
-
Dobro došao šuma! Bio sam ti u onom lovu u 12.-om mjesecu - bilo je super. Još jednom dobro došao na forum i želim ti još mnogo dobrih lovova zagi zagi zagi
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
Dobro došao šuma! Bio sam ti u onom lovu u 12.-om mjesecu - bilo je super. Još jednom dobro došao na forum i želim ti još mnogo dobrih lovova zagi zagi zagi
[/qute]
Ej bok nisam bio tad u lovu kad si ti bio ali mislim da je to bio lov za goste i da je tad bio dobar lov. Ti si sigurno iz samobora.
-
da, a bilo je još nekoliko forumaša, a lov je bio super - pogotovo zadnji pogon rostilj zagi rostilj zagi
-
dobro došao šuma dobra kob zagi
-
da, a bilo je još nekoliko forumaša, a lov je bio super - pogotovo zadnji pogon rostilj zagi rostilj zagi
Obično su zadnji pogoni najbolji,ali ima i pravih pogona u tom društvu dobrih.
-
ima, ima d7 z2 d6 zagi
-
Bit će i ove godine lov pa ćeš valjda opet doći. d6
-
Pozdrav kolega i dobro dosao.....
-
Dobro došao d4
-
Bit će i ove godine lov pa ćeš valjda opet doći. d6
Ja se nadam - biti će mi osobito zadovoljstvo zagi zagi zagi
-