Forum LOVAC
		Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: šuma - 28. 03. 2011. 19:46:08

- 
				Ja sam Miroslav,nadimkom Šuma. Lovac sam 11 godina. Član sam LD Draganić i LD Srnjak Vukmanić. Posjedujem dva lovačka psa-njemačku prepeličarku i brak jazavčara. Prijavio sam se na ovaj forum radi druženja sa kolegama lovcima. Srdačan pozdrav i dobra kob!

- 
				Dobro došao Šuma u šumu informacija  welcome

- 
				 zagi zagi zagi

- 
				Dobro došao zagi zagi  Dobra kob!!

- 
				Dobro nam došao! z10

Dobra ti kob!
- 
				Dobro došao šuma! Bio sam ti u onom lovu u 12.-om mjesecu - bilo je super. Još jednom dobro došao na forum i želim ti još mnogo dobrih lovova  zagi zagi zagi

- 
				Lp!

welcome z10

Lovski zdravo
 Janez L
- 
				Dobro došao šuma! Bio sam ti u onom lovu u 12.-om mjesecu - bilo je super. Još jednom dobro došao na forum i želim ti još mnogo dobrih lovova  zagi zagi zagi
 [/qute]

Ej bok nisam bio tad u lovu kad si ti bio ali mislim da je to bio lov za goste i da je tad bio dobar lov. Ti si sigurno iz samobora.

- 
				da, a bilo je još nekoliko forumaša, a lov je bio super - pogotovo zadnji pogon rostilj zagi rostilj zagi

- 
				dobro došao šuma dobra kob zagi

- 
				da, a bilo je još nekoliko forumaša, a lov je bio super - pogotovo zadnji pogon rostilj zagi rostilj zagi

Obično su zadnji pogoni najbolji,ali ima i pravih pogona u tom društvu dobrih.
- 
				ima, ima d7 z2 d6 zagi

- 

Bit će i ove godine lov pa ćeš valjda opet doći.   d6
- 
				Pozdrav kolega i dobro dosao.....

- 
				Dobro došao  d4

- 

Bit će i ove godine lov pa ćeš valjda opet doći.   d6

Ja se nadam - biti će mi osobito zadovoljstvo zagi zagi zagi
-