Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: Hunter1984 - 07. 07. 2008. 13:31:32
-
Pozdrav ekipi, evo iduce godine planiram poloziti lovacki ispit, te se ukljuciti u lov i sve njegove cari. Inace uz lov volim i ribolov. Vidim da dosta ljudi sudjeluje na ovom forumu, pa kako sam mlad i zelen, a ovdje ima lovaca s dugogodišnjim iskustvom rekoh idem se registrirati, nebi li mi osvjetlili pravi put i pomogli da postanem pravi gospon lovac...
-
E da kako sam samo nepristojan, zaboravih na POZDRAV I DOBRA KOB
-
Pozdravljam Te sa željom da položiš ispit, učlaniš se u dobro društva i da sam postaneš dobar lovac, jer moja tvrdnja je , da samo dobar i pošten čovijek može i treba biti lovac.
-
dobrodošao na forum.nadam se da češ na forumu naučiti puno stvari o lovu i o svemu što ide uz lov.pozdrav d4
-
dobro došao d4
-
Dobro došao z10
-
Dobro došao mladi lovac, ustraj u svojim planovima što se tiče lova i nedopusti da te žene odgovore od tog d4 z10
-
Pozdrav i dobro došao!
-
Etika i moral su nužne stavke kojih ćeš se držati da bi bio gospodin lovac. Dobra kob kolega!
-
dobrodošao među d7
-
pozdrav i dobro dosao ;D
-
ugodno druženje sa nama!!
-
Pozdrav i dobrodosao! z10
Necu reci da se nadam, vec sam uvjeren da ces na forumu nauciti jako puno - uostalom kao i sam kada sam dosao na njega!