Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: felix - 27. 01. 2010. 15:52:55
-
Pozdrav svim lovcima i onima koji će tek to postati kao i ja (nadam se). Nakon što već neko vrijeme pratim najbolji hrv. forum o lovstvu odlučio sam se pridružiti svim ostalim zaljubljenicima u lov i prirodu.
Puno pozdrava Srećko (Zagreb)
Prijatelju Srečko slabo ti je predstavljanje, možeš ti i bolje... happi
Pokušaj ponovno i pozdrav HS_2000
-
zagi
-
pozdrav
zagi
-
Dobro došao Srećko zagi
-
Dobro dosao na forum z10!
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
Hvala na dobrodošlici. Pošto nisam lovac mogu samo podjeliti svoje želje a to su: uskoro se prijaviti za polaganje ispita, učlaniti se u LD i postati član jedne velike obitelji. Otac, djed, pradjed... svi su oni lovci (bili i jesu) pa mislim da je i red na meni. Od malih nogu čistim opremu, divljač, vodim pse, hranim divljač, krčim staze skupljam ambalažu ;D.
Zbog zemaljskih obaveza škola, faks, i posao nije baš bilo vremena ali nadam se da sa 33 god. nisam zakasnio.
Pročitao sam većinu tema na forumu tako da imam gotovo sve informacije a sve novo što saznam rado ću podjeliti. Ah da kao pomoćnik bio sam na području BiH Otoka bos.- Bihać i okolica Knina. Mogu samo reći dva različita svijeta što se tiče lova. Hvala još jednom i nadam se uspješnom druženju na ovim stranicama. zagi
-
Pozdrav zagi
-
Dobro došao -pozdrav z14 DEDA M....
-
welcome
-
Dobro došao. zagi