Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: Filip - 08. 03. 2010. 11:30:59
-
pozz,zovem se Filip i imam 14 godina.Ljubitelj sam lova i lovackih pasa.Najvise mi se svida lov sa psima i lov na srnjaka.Zivim u Zagrebu,moj otac i djed su se bavili lovom,pa bi ja zelio nastaviti tu tradiciju.
Pozz
-
Pozdrav Filipe! Dobro došao na forum - imaš sve uvjete da postaneš pravi lovac, većina nas je krenula kao nasljednici očeva i djedova i kad pridodaš ljubav prema prirodi - to je to, a za sada uživaj na forumu welcome welcome welcome
-
welcome
-
welcome zagi
-
Dobrodošao dječače!!! Doći će dan sigurno kada ćeš postati lovac, a za sad uživaj na forumu.
zagi zagi zagi
-
zagi
-
PO godinama sam sličan manje vise tebi,stoga dobra kob!
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
zagi zagi
-
Dobro nam došao na forum zagi
i mislim da imaš titulu najmlađeg forumaša-koliko ja znam... just
-
Dobro nam dosao. d7 d7 d7
-
Dobro došao -krasno predstavljanje ,neka se i drugi ugledaju koji če doči -DEDA M... i zagi
-
hvala svima i jel mi moze neko rec koji bi lovacki pas bio najbolji za mene?
POzz
-
Ne može! Sam odredi koju divljač ćeš lovit sa tim psom, onda reci ekipi na kojem terenu loviš i tek tada ćeš dobit hrpu savjeta. Ali imaj na umu da je zadnja ipak tvoja... Jer ćeš ti sa tim psom živjeti i loviti godinama... d4
-
Teren je ravnicarski,Sv.Nedelje kod Samobora
-
welcome
-
Nisi rekao koju divljač ćeš lovit... Osim toga, mislim da je okrutna realnost da ti nećeš loviti još godinama čisto jer nemaš dovoljno godina... J ga... Morat ćeš se strpit malo... d4
-
znam.. a divljac je fazan,zec,lisica,srna,patka
-
Bilo koji ptičar prosječnih urođenih osobina ti to sve može odradit... Samo je pitanje koji ti se sviđa i koliko ćeš i čega s njim loviti...
-
Meni se svida mali mistenlander
-
PO godinama sam sličan manje vise tebi,stoga dobra kob!
[/quote
Matija jel imas mozda vec lovackog psa?
-
sauf