Ja sam Marko, zivim i radim u Zagrebu ali inace sam korjenima iz okolice Bjelolasice gdje provodim svaki slobodni trenutak. Nisam lovac, ja sam ribolovac iako me lov privlaci jos od malih nogu. Na ovaj forum sam dosao po preporuci gospodina Milana Martineka jer me interesira uzgajanje divljih zeceva, a zanimljive su mi i ostale teme. Nadam se da cemo se ugodno i veselo druziti te da cu mozda ponekad i ja biti od koristi na ovom forumu sa nekim savijetom ili idejom. ;)
Je steta, ali svi se nadamo da ce se sad stvari pokrenuti na bolje, sta su napravili od prekrasnog centra to je za plakati, mozda se sad konacno nadje neki pametni investitor koji ce to sve podici na visu razinu i da ce biti posla i za mjestane i za ne mjestane koji su zeljni raditi na tako lijepom mjestu u tako ugodnom okruzenju.
BTW Hvala svima na lijepim rjecima dobrodoslice :D
Nemoj neko vrijeme ići na Bjelolasicu, jer se nadaleko osjeća paljevina (jako smrdi), a i sva divljač je pobjegla. Mi smo išli ocijenit stanje medvjeda u zimskom brlogu (da li su se morbit ugušili) i za sada je sve u redu.
Pozdrav Milan. z11
Naslov: Odg: predstavljanje
Autor: JANEZ L - 26. 01. 2011. 19:31:18