Forum LOVAC
		Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: danposavec - 09. 05. 2008. 18:35:01

- 
				Pozdrav cijeloj ekipi.
 Zovem se Danijel Posavec, apsolvent zrakoplovstva na Fakultetu strojarstva i brodogradnje (dipl. ing  -  srpnjanj 2008. :) ).

Lovački ispit položio sam 15. 10. 2005. god. u Lovačkom društvu Zelendvor, u Zelendvoru. Odmah nakon položenog lovačkog ispita postao sam redovni član LD „Belupo“ Ludbreg.  Godinu dana kasnije postao sam pridruženim članom LD Jelen Ivanec. Od 2007. godine, kao dopredsjednik Mladeži HLS-a varaždinske županije, pridonosim promicanju lovstva i ekologije :)

Lovstvo: MHLSa,TRAP streljaštvo, kinologija, balistika ...

Ostali hobiji: OFF-ROAD (Mahindra, Lada), Kawasaki ZX6R - jurilica, PPL - sportski pilot(AK Međimurje)   ...

Trenutni posao: www.panda.hr    www.mahindra.panda.hr

PS
 Nadam se da ćemo se u skoroj budućnosti zajedno u mnogim lovištima i izvan njih ugodno družiti :)

from: Danijel Posavec, 0915500504

- 
				dobro dosao  ;D

- 
				Dobro dosao i svaka cast za predstavljanje. d4

Nadam se dobrom druženju na ovim stranicama i naravno pod rubrikom TERENCI.

Dobra kob

PinzHinter
- 
				dobrodosao kolega lovac, i kolega inženjeru ;D
 svaka čast
- 
				Pozdrav koega, zajedno ratujemo u 2 sporta ( ZX6R ) z11

- 
				Dobro dosao.

- 
				pozdrav kolega i srdaćna dobrodošlica kao što je stipe već napisao puno se tvojih aktivnosti podudara sa mojima (osim aviona) a i lovio sam ove godine u tvom lovištu u ludbregu i družio se s kolegama vatrogascima iz ivaneca koji su bili ovo ljeto na ispomoći u makarskoj tako da se nadam da češ sudjelovati što češće s nama u ovim našim debatama! Pozdrav d4

- 
				Ovaj vikend imate gađanje u Belupu, daj nas pozovi. z10

- 
				pozdrav kolega i dobra ti kob

- 
				Pozdrav i dobro nam došao.

- 
				Pozdrav i dobro dosao d1.

- 
				  Dobrodošao!!
 z1
-