Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: bzinic - 30. 11. 2008. 11:44:44
-
Pozdrav.
Ja sam Bruno Žinić i novi sam član ovog foruma. Imam 16 godina, živim u Zagrebu i planiram kupiti zračnu pušku. Kao klinac sa 8-9 godina sam svaki dan kod susjeda gađao čepove od pive sa zračnicom. Sa 10 metara sam je bez problema pogodio i to je bilo izvrsno za moje godine. Do sada ju nisam smio kupiti i sada kada imam dopuštenje, došao sam na vaš forum kako bi dobio dobar savjet o kupnji. Nemam baš previše novca, ali vjerojatno za 1000 kuna mogu kupiti zračnicu koja sliči nečemu i dobra je. To je to; nemam više ništa za reći i mislim da ćete moje predstavljanje uvažiti.
-
teaa s nečime moraš početi, dobro došao d6
-
Hvala, el imaš ti kakvih savjeta kaj da kupim?
-
*imate
-
welcome
A za ovo drugo možeš pogledati ovdje
http://forum.lovac.info/index.php?board=7.0
-
Ili ovdje http://www.monster-rbs.hr/index.php?page=shop.browse&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=1
-
pošteno rečeno Bruno zaželit ću ti dobrodošlicu mada bi me a vjerujem i mnoge druge više obradovao svojim interesom za prirodu i divljač i ljubavi prema istoj nego samo iskazanim interesom za mete ali nadam se da je to ipak samo tinejđerski postupak i da ćeš ti uskoro otkriti neke nove draži boravkom u prirodi.Sretno mladi kolega.
-
Životinje rađe vidim žive, nego mrtve, tako da ne vjerujem da ću ići u lov. Imam vikendicu u Lonjskom polju i rado idem tamo tako da volim prirodu. Zračnicu jednim dijelom želim zato što tamo imam dvorište ko nogometno igralište pa mogu gađati mete i sl. sve po svuda.
-
I još nešto. Sviđa mi se hatsan mod 85, što po cijeni što po performansama. Jel ima ko kakvih komentara o njoj?
-
Slavia 631, kupio nedavno, dovoljno masivna i pouzdana da te služi jako dugo! Poz dobro nam došao!
-
I još nešto. Sviđa mi se hatsan mod 85, što po cijeni što po performansama. Jel ima ko kakvih komentara o njoj?
kebab im je d4 al puske uf
-
Na koliko metara možeš precizno pucati s njom?
-
Dobrodošao!!! d4
Sa njom možeš precizno pucati na onu udaljenost na koju možeš sa sigurnošću pogoditi!!!!
PS. Imaš na forumu o zračnicama- prvo pročitaj pa ću te kasnije propitati!!! z10
-
Dobro došao Bruno! welcome
-
welcome
-
Bruno,dobro došao
-
welcome
-
welcome
-
Imao sam crnog labradora Brunu ebiga uvjek ga se sjetim kad čujem to ime sorry..........
-
welcome