Forum LOVAC

Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: darko čular - 03. 04. 2010. 11:11:38

Naslov: predstavljanje u kratko
Autor: darko čular - 03. 04. 2010. 11:11:38
Želio bih da pozdravim sve clanove ovoga foruma i da mi nezamjere kroz moje buduce pisanje jer ja sto god da pisem to ce se odnositi na pse i kinologiju
U kratko o sebi. Ja sam pocetnik u ovoj vrsti sporta kada su takmicenja u pitanju a psima se bavim od rođenja odrastao sam u kuci gdje su lovci i jos jednom pozdravljam sve a posebno clanove ogranka SPAČVA zagi
Ok u redu ako si početnik ali prijatelju molim te reci malo više o sebi,objasni ljudima gdje se nalaze Spačvanske šume
pozdrav HS-2000, moderator

Evo da ispunim želju moderatora pa da nadopunim svoje predstavljanje.
Zovem se Darko Čular zivim u gradu Otoku koji je ujedno i najmlađi grad u hrvatskoj njegov geografski položaj je daleki istok Hrvatske i okružen je spačvanskim šumama stoga i nije čudo da ljudi sa ovoga podneblja vole prirodu i lov jer vec kao djeca svi idemo u lov, ribolov, sakupljanje gljiva itd
Također imamo velike atare koji obiluju zecom i srnecom divljaci jedini je problem privatizacija lovista i okrupnjivanje poljoprivrednih gospodarstava pa mi se cini da ce uskoro loviti samo bogataska tajkunska muda.
Sretan Uskrs želim svima!!!!

Naslov: Odg: predstavljanje u kratko
Autor: zhrvoje - 03. 04. 2010. 11:36:18
 zagi
Autor: moreno40 - 03. 04. 2010. 11:41:34

Dobrodošao Darko!!!     zagi       zagi     zagi
Autor: antoniog - 03. 04. 2010. 11:49:34
 zagi
Autor: bena - 03. 04. 2010. 13:40:04
 zagi
Autor: Macak - 03. 04. 2010. 14:04:38
 welcome zagi
Autor: jatagan - 03. 04. 2010. 18:01:37
 welcome
Autor: dario - 03. 04. 2010. 21:32:41
 zagi
Autor: Deda M - 03. 04. 2010. 23:19:35
   zagi  i   zagi
Autor: lav - 03. 04. 2010. 23:23:03
dobro došao i sretan uskrs!  zagi
Autor: JANEZ L - 03. 04. 2010. 23:46:41
Lp!

welcome z10

Lovski zdravo
Janez L
Autor: gavro - 04. 04. 2010. 00:39:33
Neka ti je sretan Uskrs i svima koji citaju zagi zagi zagi zagi zagi zagi
Autor: ferdo - 04. 04. 2010. 07:29:46
Dobro došao. zagi
Autor: darko čular - 04. 04. 2010. 11:52:13
Želio bih da pozdravim sve clanove ovoga foruma i da mi nezamjere kroz moje buduce pisanje jer ja sto god da pisem to ce se odnositi na pse i kinologiju
U kratko o sebi. Ja sam pocetnik u ovoj vrsti sporta kada su takmicenja u pitanju a psima se bavim od rođenja odrastao sam u kuci gdje su lovci i jos jednom pozdravljam sve a posebno clanove ogranka SPAČVA zagi
Ok u redu ako si početnik ali prijatelju molim te reci malo više o sebi,objasni ljudima gdje se nalaze Spačvanske šume ref
POZDRAV HS-2000 moderator.
Evo da ispunim želju moderatora pa da nadopunim svoje predstavljanje.
Zovem se Darko Čular zivim u gradu Otoku koji je ujedno i najmlađi grad u hrvatskoj njegov geografski položaj je daleki istok Hrvatske i okružen je spačvanskim šumama stoga i nije čudo da ljudi sa ovoga podneblja vole prirodu i lov jer vec kao djeca svi idemo u lov, ribolov, sakupljanje gljiva itd
Također imamo velike atare koji obiluju zecom i srnecom divljaci jedini je problem privatizacija lovista i okrupnjivanje poljoprivrednih gospodarstava pa mi se cini da ce uskoro loviti samo bogataska tajkunska muda.
Sretan Uskrs želim svima!!!!

pravilno predstavljanje nije želja moderatora nego tvoja obaveza LOVAC Team
Autor: HS-2000 - 04. 04. 2010. 15:08:39
Svaka čast na dopuni predstavljanja.
Dobro nam došao na forum zagi
Autor: vucko - 04. 04. 2010. 21:49:29
Prvenstveno bi zaželio svim ljudima SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS.
Ovo pretstavljanje pišem drugi put, prvo neznam kome sam poslao jer sa kompjuterom sam u dječijem vrtiću.
Evo nekoliko rječi o meni ja sam Vučko Darko živim u Zagrebu lovac sam 30 i nešto godina.Od oružja posjedujem kombinirku c. zbrojevku brno ZH 204 12/70 7/57 optika titanik tasko 1.5x6x42, malokalibarku brnoII 22 LR optika carll zajs te pištolj 7.62 TT.Posjedujem kratkodlakog njemačkog ptičara koji je u zasluženoj mirovini sa 15 godina, biće mi težak rastanak sa njim. Lovac sam i član L.D. MEDVJED RAKOVICA , lovište se prostire od grada Slunja na sjevernoj strani do koranskog mosta na Plitvičkim jezerima ( KRVAVI USKRS ) sa zapadne strane vojni poligon E. K. Slunj istočna strana rjeka Korana i Suvaja te granica BiH.Lovište je prekrasno sa mnogo prirodnih ljepota, prirode koja na mjestima nije taknuta.U lovištu ima od niske divljači ( trčka, prepelice,zeca,fazana) do visoke ( srneće, jelena običnog, medvjeda, vuka).Prije sam se bavio uzgojom fazanske divljači, imao matična jata, inkubatore, volijere za podivljavanje divljači te godišnje ispuštao oko 200 komada u lovište.Lovim skoro svu divljač u lovnim danima,ali najljepši lov mi je na pernatu divljač gdje sa psom  brzom rukom i dobrim okom lovac dolazi do lovačkog zadovoljstva. Unaprjed zahvaljujem HS-2000 na savjetu, uz dužno poštovanje vučko.
Autor: Macak - 04. 04. 2010. 22:00:40
 welcome zagi
Autor: Deda M - 04. 04. 2010. 23:05:33
 Sretan Uskrs i tebi kolega ,dobrodošao i dobra ti kob-odlično predstavljanje  just  i   zagi
Autor: fazan - 05. 04. 2010. 17:57:06
Svaka Ti čast na predstavljanju.
Ova mladež na portalu mora nas razumijeti kad Ti, Valdy , Oldy, Martinek i moja mladost nešto napišemo što je za njih "demode" , ali mi smo djeca dugog vremena.  d4
Autor: moro - 05. 04. 2010. 19:20:38
Darko dobro nam došao,lijepi pozdrav iz Dalmacije tebi i vašem gradonačalniku!
Autor: JANEZ L - 06. 04. 2010. 16:18:38
Lp!

welcome z10

Lovski zdravo
Janez L
Autor: Miro - 07. 04. 2010. 13:37:33
Dobro došao vučko! zagi zagi zagi