Rodjen sam 1957 god. u Skoplju gdje i zivim i dugo vrijemena sam lovac i ribolovac. Hrvat sam i imam obitelj. Volim prirodu i boravak u njoj. Od lova najcesce upraznjavam lov na divlje svinje, koji se kod nas obavlja gotovo iskljucivo u planinskim predjelima. Sitne divljaci (zec, lisica,fazan i sl.) nema dovoljno pa zato "sacmom" idemo najcesce na pernatu i preletnu divljac.Srne i jelene ne ubrajam u divljac jer ne pucam u hih (kod nas su zabranjeni, sem sa posebnmom dozvolom). Nakon dvije i po godina zabrane vuk je ponovo dozvoljena divljac pa i na njega pravimo hajke, s vrijemena na vrijeme. Svinja je kod nas dozvoljena od pocetka listopada do pocetka ozuljka. Od oruzja posjedujem TOZ 120-1M-1E, Karabin (poluautomat) ARSENAL SLR-97 LUX HMB (7,62x39) i pistolj Brno (7,65). Za sada mislim da je dovoljno od predstavljanja. Javit cu se opet da objasnim neke sitnice oko problema koje ima vas clan sa TOZ 120 sacmaricom.
Naslov: Odg: Predstavljanje-novi clan (Iz "Inozemstva")
Autor: Milan Martinek - 22. 04. 2009. 18:33:20
Makedonac, Dobro došao dećec i dobar Ti uzgoj divljih zečeva i ostale sitne divljači koje nedostaje kod Vas. Kada budeš išao u Matku na Vodno, Karpoš, Hisar, popi pivo u moje ime (ja plačam). Pozdrav Milan - uzgajalište divljih zečeva "ŽUMBERAK" (CROATIA). z11
Naslov: Odg: Predstavljanje-novi clan (Iz "Inozemstva")
Autor: Harry P. - 22. 04. 2009. 18:50:43