Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: baikal - 09. 02. 2008. 23:08:25
-
Pozdrav,
Zovem se Marko i lovac sam već 20 godina,na žalost radi prirode posla nisam mogao uvijek loviti koliko sam želio,sada nažalost nemama posla ali napokon imam vremena ,bar nešto.Živim u jednom manjem mjestu ,kako se kaže bogu iza nogu,najbliže veće mjesto u blizine je Vrgorac,ako ne računamo Ljubuški koji se nalazi u susjednon nam BiH. Član sam lokalnog lovačkog društva,pretežno se love patke,fazani,liska ,po neka lisica a od krupne divljači divlja svinja.
Osrednji sam strelac sa prosječnim učinkom i uspjehom u lovu,ništa posebno.Volim planinarenje ,prirodu,druženje sa kolegama.
Ne preferiram neki oblik lova posebno ,nemam puno ni izbora jer je divlja svinja jedina krupna divljač ,pa nju najčešće i lovim kako čekom tako i uz upotrebu pasa.
-
Kratko, jasno i iskreno. Dobro došao d1
-
Pozdrav i dobra kob!
-
Dobrodošao među jednake z14
-
Dobrodošao među ravne sebi uz želju da se što prije zaposliš!
-
Prekršiti ću šutnju radi dobrodošlice novog člana koji je manje oko 20 kilometara daleko od mene,i možda čak lovimo i iste DS,zato susjedu dobrodošao,prepostavljam da nam lovišta graniče.
Zato ti želim dobrodošlicu i dobru kob i molim da propuštaš divlje svinje koje na sebi imaju moju pločicu sa natpisom REZERVIRAN - ISA. Ja sam i ozbiljan kada treba ali sam i šaljivđija i malo sam drugačiji od drugih ali to ćeš i sam vidjeti ako odlučiš pročitati po koji moj post pa je i ova dobrodošlica malo drugačija ali to sam ja isa pa još jednom dobrodošao z10
-
pozdrav baikal, evo i ja sam ti onda dosta blizu kao i isa ;D
a cesto sam u ljubuskom na kavi, dolje uvjek kupujem municiju, ulja, noževe, i sve sta se nosi u lov d4
pozdrav i dobro dosao z10
svakako citaj isine postove d4
-
Ja Ti nisam blizu, ali ti želim iskrenu dobrodošlicu i čestitam na tvom iskrenom predstavljanju.
Dobra Ti kob!
-
Pozdrav!
Ja sam ti novi na forumu i želim ti dobrodošlicu kao i svi drugi. I odmah da ti kažem da te u startu "koomšija" ISA počeo zezati jer ćeš prije početi raditi neg stigneš pročitati njegove postove.!
-
Dobro nam došao na portal lovac i nadam se da ces se ugodno osjecati
Pozdrav i zelim ti dobru kob z2
-
Dobro došao i dobra ti kob
z10