Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: šime - 20. 02. 2008. 20:31:45
-
Pozdravljam sve kolege,ime mi je Matko,nadimak šime pa odatle i nick name, ako vam napišem gdje živim ništa vam neće značiti,ali ja volim reći da živim u okolici Splita,lovim sve što mogu i smijem uloviti,volim lov,druženje,oružje,lovačke priče starih lovaca ........
Imam 30 godina, iz lovačke obitelji,volim loviti , odnosno promašujem dobro sve pernato što leti ,nisam baš sjajan ni kada pucam u DS koje bježe ispred pasa,podjednako sam opasan i za pase i za DS,ipak najviše mi paše lov sa čeke na divlje svinje,i u tom načinu lova sam zadovoljan učinkom.
Toliko od mene...
-
Matko dobrodošao u naše društvo! d1
-
pozdrav i dobro došao, d4 ima nas koji smo također blizu Splita i kojima bi nešto značilo al nema veze!
-
pozdrav matko! kako je netko vec rekao "vise je mjesta za promasit nego pogodit" d4 ;D
-
Dobro došao i dobra ti kob
z10
-
Budi uvjek to što jesi! Pozdrav.
-
Dobrodošao Šime i dobra kob i ubuduće
-
Dobro nam došao zemljak, inače značilo bi kao što reče File.
Što se tiče promašaja, rekao jedan moj stariji kolega kada smo lovili bene "Polako nadoče i tebi"
-
Dobro doša, suside!!! z10
-
pozdrav i dobro došao, d4 ima nas koji smo također blizu Splita i kojima bi nešto značilo al nema veze!
File ,u tome je i problem što bi ti iz Splita ,odmah komentirao bar za sebe,ajme redikula , ma kakav Splićanin,pa to je Vlaj.
Neznam zašto se u Splitu file kaže :Pusti zeca,ubij Vlaja :D,jeli dobar razlog,osim što sam nedavno ubio zeca koji nam je nosio poštu na selo dva puta sedmično,neznam šta bi vam više rekao o sebi,
inače sam terenski radnik pa kada god imam prilike i kada sam kući koristim svaku priliku za lov.
Toliko odoh na temu divljih svinja,pročitao sam kao gost dosta a vidim da sam kao gost bio zakinut za mnoge slike koje tek sada vidim,volim lov na DS na čeku,a vjerujem do ljeta da ću sve pročitati..
-
..al u Splitu ima Splicana..?
Pusti priče vjeruj instiktu,da im nije nas vlaja ne bi se znali ni prikrstit...
-
imam ja jednog jarana u splitu, stari mu u sobi jos ima titinu sliku ;D ;D ;D
-
pozdrav i dobra ti kob
-
imam ja jednog jarana u splitu, stari mu u sobi jos ima titinu sliku ;D ;D ;D
Ima ih malo više takvih, ali su mi i oni draži nego oni iz stranke KVP (kao vitar puše)