Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: tuzlic - 06. 08. 2008. 18:51:57
-
HEJ RAJA MENE ZOVU TUZLAK ALI NISAM IZ TUZLE JA SAM IZ BOSNE ,KOTOR VAROS, LOVAC SAM VEC 1 GOD. LOVACKO DRUSTVO SE ZOVE UZLOMAC, NEMAM NIKAKVOG PSA SAMO LOVACKU PUSKU AUTOM. BERETTU ES 100 12/76 SUPER MI JE I LIJEPO MI LEZI U RUCI NEM STA DA SE O NJOJ VISE KAZE , PA TOLIKO OD MENE i nemoj da me tamo neki lovac proziva da se neznam predstaviti na vasem forumu, pa eto toliko od mene cao i dobar pogled momci. A usput na ovoj slici sam ja sa m48 vojnim karabinom na vjezbanju a druga slika ispod sto sam uspio upecati sa fotoaparatom
-
Živio. tuzliću! d7
-
Dobro nam došao na forum kolega lovac.
Nadam se da će ti biti lijepo sa nama, te da češ s obzirom na svoj lovački staž moći dosta toga naučiti, ali i nama prenijeti neka svoja iskustva.
Pozdrav tebi i kolegama u Kotor Varošu i okolici iz Zaprešića i okolice. z10 d6 d6 d6 d6
-
Dobro došao!
Šta si ono reko, koju si pušku kupio? ;D
-
Dobro došao!!
-
pozdrav i dobro došao
Ma ne brini ti za nekog tamo Lovca ;D d1
-
dobro došao i dobra kob sa novokupljenom puškom. d4
-
Pozdrav i dobro došao na forum z10
-
pozdrav i dobro nam došao!! :smil4226ce1d491b5: si nabavi preporučam,svaki lovac treba četveronožnog pomagača
-
Dobrodošao lega.
Ostaj dobro i dobra kob.
-
pozdrav i dobrodošao
-
Hvala vam moji forumasi pozdrav i od mene za sve vas i nek vas sreca prati kroz doline i obale hehehe dobar vam pogled bio na šta god da naletite heheheheheeh KAO npr ........
-
Welcome
-
Dobrodošao