Forum LOVAC
Lovstvo => Osposobljavanje, školovanje za lovca => Provjera znanja => Autor teme: steyrzg - 12. 01. 2009. 21:30:15
-
:bunny: No??
-
a šta je pa tebi ???do sad si bio ozbiljan ::)
-
Kunić
-
Nije niti jedno niti drugo-hibrid neki.
Živi pod zemljom ko kunić,a opet po ušima je zec z11 To nam Amerikanac kvari i zaglupljuje djecu svojom propagandom hao hao
-
Ante je diskvalificiran radi nerazumijevanja materije i mijesanje politike u istu ... dois
-
pa pise zeko ispod slike fre
-
Tele simentalac
lizi
-
pa pise zeko ispod slike fre
Pisalo je i na ogradi hao
Zekoslav je Kunoslav
-
Ma to je onaj americki pustinjski zec sa velikim uzima ali malo je sitan u poredjenju sa mrkvom ......ma ko ce ga znati....mene interesuje samo u smislu treniranja :smil4226ce1d491b5:
-
ljudi moji pa to bastard zeca i kuniča koji se više nisu nikada htjeli pariti kad su vidjeli šta su dobili(ispo vragu iz torbe)a on sam je "hadumčina" i nemože dobit potomstvo i osta sam samcat ali z.....n do bola pesi hao z11
-
moj sin kaže da je to Zeko!
-
ljudi moji pa to bastard zeca i kuniča koji se više nisu nikada htjeli pariti kad su vidjeli šta su dobili(ispo vragu iz torbe)a on sam je "hadumčina" i nemože dobit potomstvo i osta sam samcat ali z.....n do bola pesi hao z11
hao hao hao hao d4
-
Mislim da je kunac, ali nema veze jer ga ja i danas iako sam staro magare još uvjek rado pogledam, za razliku od ovih krava, piliča i društva.
-
cuo sam ruzne stvari o Zekoslavu Mrkvi ali necu reci jer nije za forum,ima djece na forumu ;D
-
Mislim da je kunac, ali nema veze jer ga ja i danas iako sam staro magare još uvjek rado pogledam, za razliku od ovih krava, piliča i društva.
Evo jos jedno staro magare upravo ga gleda ;D
Ja kazem kunic.
-
Zec 100%. JA kažem!!! ;) ;) rol rol
-
ni zec nic kunic ja mislim da je crnogorac po cijeli dan nista neradi uf
-
Ja sam doso na ideju da bi ipak mogao biti kunic ali je usi posudio od zeca.vidio sam u jednoj epizodi kako skoci na glavu,od usiju napravi svrdo i ode pod zemlju happi a par puta je i letio pomocu njih.
-
U kojoj epizodi '? je.em ti epizodu u Bosni se kaže crtani film, a valjda u EU epizoda!! hao
-
ni zec nic kunic ja mislim da je crnogorac po cijeli dan nista neradi uf
radi, radi... ... za...ava naseg kolegu Elmera
bunny-kunic a zec-hare, pitajte Medu, oko njega u engleskoj skacu bunny-i a haretu nigdi ni traga z11 z1 :bunny:
e sad, odakle ovom dosadnjakovicu ovolike usi...
-
Kombinacija sa našim magaretom pa je zato ovoliko tvrdoglav i ima velike uši
-
U kojoj epizodi '? je.em ti epizodu u Bosni se kaže crtani film, a valjda u EU epizoda!! hao
Dusko dugousko=crtano film=crtic
1 epizoda,nastavak=5 minuta crtica(naprimjer)
fre hao
-
Kombinacija sa našim magaretom pa je zato ovoliko tvrdoglav i ima velike uši
Jel to ono kako se kod nas kaze "J..a mu magarac mater!"
rol
-
hao hao
-
Ovaj zajebani Bastard ima ponasanje i Kunica i Zeca, ali usi su mu tipicno Zecije.
Cestitke SSG na Jubilarcu 2000.