Forum LOVAC
Lovstvo => Osposobljavanje, školovanje za lovca => Provjera znanja => Autor teme: medicus - 10. 10. 2008. 19:53:00
-
Mislim da bi bilo interesantno objasniti ovu pojavu, no najprije da vidimo da li se uopće sjećate ovog pojma sa ispita?!
-
Mirovanje zametka kod srneče divljači,ali ne znam šta da stavim u anketi prekid ili faza ččč
-
Mirovanje zametka kod srneče divljači,ali ne znam šta da stavim u anketi prekid ili faza ččč
rol rol rol rol
nemoj nista teaa dao si odgovor.... ref
srna ima sposobnost prekida razvitka zametka (embriotenija)
-
Hajde neka bude ovo trece dlovac!
-
odaberi jedan broj,sigurno ćeš pogriješiti,ahhahaah
ovo je ona vještica iz igre Hugo ;D
-
Mislim da bi bilo interesantno objasniti ovu pojavu, no najprije da vidimo da li se uopće sjećate ovog pojma sa ispita?!
pa nemoras za to biti veterinar da bi te sitnice znao,,,, d13
-
rol rol rol rol
Pa kaj nije to? Zametak miruje,ne razvija se ččč
-
Poanta ankete je da klikneš na ono što misliš da je točan odgovor,pričekaš neko određeno vrijeme,pa podijeliš znanje sa ostalima,a vi ste napravili baš suprotno,noiste ništa kliknuli i rekli odgovore.......
-
rol rol rol rol
nista cuci i suti, iskljuci mu grijanej i on se smrzne! nemoze vise da se razvija! kad toplana proradi otopi se i onda se ponovo razvija! medicusuper
-
takozvano čekanje boljih dana happi
-
Poanta ankete je da klikneš na ono što misliš da je točan odgovor,pričekaš neko određeno vrijeme,pa podijeliš znanje sa ostalima,a vi ste napravili baš suprotno,noiste ništa kliknuli i rekli odgovore.......
ahaaaaaa uf uf uf uf uf
-
rol rol rol rol
nista cuci i suti, iskljuci mu grijanej i on se smrzne! nemoze vise da se razvija! kad toplana proradi otopi se i onda se ponovo razvija! medicusuper
dois aaaaaaa,ali dobro,treba se čovjek naviknuti na superti kao ti ;D ;D
-
rol rol rol rol
dois aaaaaaa,ali dobro,treba se čovjek naviknuti na superti kao ti ;D ;D
radi to i kuna bjelica.... teaa
-
Bećaru koji nabroji 5 životinja(divljih) i prisutnih u RH sa ovom pojavom dajem simbolični poklon fre
teaa
-
Bećaru koji nabroji 5 životinja(divljih) i prisutnih u RH sa ovom pojavom dajem simbolični poklon fre
teaa
joj jos mi tri fale telll
-
srna,kuna,jazavca to su te! samo za tebe jos su tu kuna zlatica i kuna bjelica plus ove dvije jazavac i srna!
ŠTA SAM DOBIO
-
Odi na http://www.popis-embriotenija.hr
tamo ti sve piše
Fali ti jedna,šta je nema na wikipediji
-
Odi na http://www.popis-embriotenija.hr
tamo ti sve piše
ma nezanima me sta tamo pise,,,,
mene samo zamina poklon! pljus
-
joj nemoj mene pljus pljus pljus pljus
daj poklon
smeđi medvjed
-
ajde,ajde,možeš ti to,
Dakle
1.Smeđi medvjed
2.Kuna zlatica i bjelica naravno
3.Srna
4.Jazavac
5..............
-
Lasica velika?
-
ajde,ajde,možeš ti to,
Dakle
1.Smeđi medvjed
2.Kuna zlatica i bjelica naravno
3.Srna
4.Jazavac
5. MACKA
I STA SAM VISE DOBIOOOOOOOO
-
Kuna bijelica i 4 srne ččč
A šta sam ja dobio? ;D
-
Kuna bijelica i 4 srne ččč
A šta sam ja dobio? ;D
ko i ja k..............
-
Pitanje je što sam ja dobio?
-
teaa
Zec,Lisica,Vuk i dva Medvjeda rol
-
Pridružuješ se Zokiju i meni ;D ;D fre
-
Čekamo medicusa, a ti medicus govori više, dijete čeka da ga okupam , a ja čekam odgovor ref
-
ti,. k,,, od ovce
-
ti,. k,,, od ovce
Da nije biserce od srne?
-
puh
-
Čekamo medicusa, a ti medicus govori više, dijete čeka da ga okupam , a ja čekam odgovor ref
Mi smo totalni luđaci,sve nam trpi zbog tog lova ref ref
-
Zec
Lisica
Vuk
i
2 Medjeda = 5 happi.
-
Nazime je dobitnik neoprenskog držača za čaše,flaše i ostalo,tak da možeš pit kuhano vino dok sjediš na čeki u ovim predstoječim zimskim danima ili pak hladne pivice u toplim ljetnim danima.....
;D ;D ;D
-
bl ref rol
Hvala medicus, ali da ne bi mislili da sam ja to znao iz prve, poslužio sam se internetom.
Treba samo dobro čitati jer nigdje ne piše da kod lasice postoji embriotenija, ali piše da je reprodukcija ista kao kod kuna.
-
Nazime je dobitnik neoprenskog držača za čaše,flaše i ostalo,tak da možeš pit kuhano vino dok sjediš na čeki u ovim predstoječim zimskim danima ili pak hladne pivice u toplim ljetnim danima.....
;D ;D ;D
manek je samo posteno just
-
A mi?
Neke utiješne nagrade? sauf
-
A mi?
kad odes sa njima dvoma na ceku mozes se igrat vlakica----
-
bl ref rol
Hvala medicus, ali da ne bi mislili da sam ja to znao iz prve, poslužio sam se internetom.
Treba samo dobro čitati jer nigdje ne piše da kod lasice postoji embriotenija, ali piše da je reprodukcija ista kao kod kuna.
eto, on se nije posluzio uf
-
Bar sam priznao. A i napisao sam negdje već da treba čitati između redova. Jok ostali nisu tražili po netu.
-
A mi?
nema utješnih,imaš novu anketu ;D ;D ;D
-
A mi?
kad odes sa njima dvoma na ceku mozes se igrat vlakica----
A ti? Ti bi mogao biti lokomotiva pa da se svi "zakačimo" za tebe ;D ;D
-
A mi?