Forum LOVAC
Lovstvo => Osposobljavanje, školovanje za lovca => Provjera znanja => Autor teme: Lovac - 05. 04. 2009. 13:48:36
-
Što je ovdje neobično?
-
Nesto oko veprovi nogu hao
-
izgleda da je to gay party pesi
-
onda ipak ovaj što je gornji nema desnu nogu, pozz
-
Onda nije vepar, nego NEPAR happi
-
ma sve noge su na broju hao hao
-
još ovaj pokušaj; potlačeni nema donju vilicu
-
Ja mislim da krmača pesi vepra.
-
slažem se sa aguilom, on nezna što ga je snašlo!
-
do pocetka prosinca nagon za parenjem bi im trebao pasti ,po fotografiji bi se reklo da je to vec debelo zima
svinja ko svinja
-
Igraju trule kobile a svinje su teaa ;D
-
Cudan detalj je bezizrazajan izraz na licu primatelja-ice. Sa ovolikim davateljom-icom na ledjima triba bi u najmanju ruku izgledati ovako :shok:
;D ;D ;D ;D
-
Ovdje neko nekog pesi ! hao
-
Ništa nije neobično! Sila Boga ne moli! :P
-
Aguila bravo majstore, na ovoj fotki od prije par dana krmača stisla vepra uf
-
štef, pitanje je bilo ; što je ovdje neobično? pa i meni je dobro ležati na leđima !?
-
Jel sam možda osvojil kakav sat ili nešto, he he ;D
-
Jel sam možda osvojil kakav sat ili nešto, he he ;D
Čestitam sretnom dobitniku, dobio si ne jedan sat nego dva, pardon dva i petnaest sati! hao
-
štef, pitanje je bilo ; što je ovdje neobično? pa i meni je dobro ležati na leđima !?
Pa nije tu ništa neobično, jedna od poza samo što naš Lovac nema mašte pa mu to malo neobično! hao hao hao
-
Da zaboravio sam napomenuti tko prvi pogodi plaća pivo prvom prilikom z10 laz hao hao pravila su pravila dois
-
e a sad mi drago da nisam pogodio ali mogu (valjda) na piće z10
-
E j..biga sad, ja uvijek igram krivu nagradnu igru. uf z10
Nema problema, plačam pivo prvom prilikom.
-
E j..biga sad, ja uvijek igram krivu nagradnu igru. uf z10
Nema problema, plačam pivo prvom prilikom.
stari moj uvijek je bilo: veži konja gdje gazda kaže, ili šef je uvijek u pravu (i kad nije u pravu primjenjuje se pravo šefa)
-
pivo je za sve one koji su sudjelovali u ovoj temi i u temi vicevi te još tema totalni off topic, isine tajne i u predstavljanju članova! Pa ti sad Aguila samo odgovaraj! hao hao hao hao hao
-
pivo je za sve one koji su sudjelovali u ovoj temi i u temi vicevi te još tema totalni off topic, isine tajne i u predstavljanju članova! Pa ti sad Aguila samo odgovaraj! hao hao hao hao hao
hao hao rol rol uf
-
[quote author=Štef
[/quote]
Od sad šutim ko p.cka. hao rol
-
Nisam pratio temu...ne razumijem Aquila...zašto ćeš šutit..? Zamjerio ti se netko..? Nema smisla radi pojedinaca da ti to tako teško pada....Samo ti piši i dalje, jako rado te čitam....