Evo, za pocetak sam pronasao broj i kontaktirao glavnog tajnika hrvatskog streljackog saveza kao krovne udruge! Covik je skroz korektan, na nivou, ali njihova zadaca nismo mi vec izrada civilnog strelista(papirologija 5 godina i 5 milijuna eura tako reci-sam kaze). Pitao me je sto je sa Sepurinom(naravno odbijenica), a kada san mu spomenuo Lisicic rekao je da se raspitamo u cijem je vlasnistvu, jer ako s njom vise ne gospodari MORH da bi se tu mozda dalo nesto rijesiti(opet mi sami, ne HSS)! Nekoliko puta mi je spomenuo ono o cemu su kolege pisali tu na forumu, a to je improvizirano streliste u lovistu uz najavu nadleznom tijelu! Ajde, ni ne bi isli svaki dan pa nije problem osmisliti di i prijaviti pucanje nekad...Dogovorimo se, organiziramo i gustamo, a da nam policija ne moze nista! Dakle, moramo pronaci teren na kojem cemo imati kvalitetan grudobran(ako to ne bude Lisicic) i tu krenuti! Kada se par puta prijavi skup i ima papir tako ce i ostati za dalje i necemo smetati nikom! Mislim da ne bi tribalo biti problema! I on sam kaze da je katastrofa sto nemamo di upucati pusku i trenirati te sto je o lovcima, strijelcima i ljubiteljima oruzja stvorena totalno kriva slika...Evo, prvi korak(informativno) je pokrenut...Ajmo dalje!