Streliste je vlasnistvo morh-a i nije otvoreno za javnost.sluzi za potrebe policije.vojske.specijalaca itd i na njihovim takmicenjima ili treninzima je prisutno osiguranje.sanitet itd i sad oni to traze i od nas i to kosta toliko bez obzira dali dosao ja opaliti 2 metka ili došlo nas 50.nazalost mislim da je tu prici kraj jer pni se ne vide kao streliste otvorenog tipa
S dužnim poštovanjem, kolega mbiloglav, koristim ovo što ste napisali s najboljom namjerom kako bi potakao diskusiju na temu ko je vlasnik ove zemlje koju nazivamo Lijepa Naša.
Dali su to vojska, policija, raznorazna ministarstva, županije, općine, ministri, podministri, savjetnici i td.
Ako bi zavirili u srž Ustava Republike Hrvatske našli bi da je stanovništvo koje legalno (tj. imaju hrvatsku Domovnicu) živi na ovim prostorina VLASNIK cijele Hrvatske te kao vlasnici dajemo na upravljanje svoje vlasništvo raznim institucijama (vlada, vojska, policija, ministarstva i td.) u ime i dobrobit vlasnika tj. naroda.
Nitko osim naroda nije vlasnik pedlja ove zemlje i ne može nas "nogirati" sa našega.
Ako ja kao Hrvatski građanin, sa svim potrebnim dokumentima koji to dokazuju ne smijem ići na Lisičić jer bi ušao na tuđe vlasništvo, znaći li to da u nekoj imaginarnoj, i ne daj Bože, ratnoj situaciji kad su se neprijateljske snagu ukopale na Lisičiću odbijem boriti se za taj jebeni komad zemlje jer su mi danas zabraniji pristup i korištenje jer to nije moje i narodno nego vojno. Pa neka se oni bore za Lisičić, ali ne sa životima vojnika, naših sinova, nego oni seronje koji se kur..e i donose odluke što narod smije ili ne smije raditi na narodnoj zemlji ili kako ja sa ponosom kažem Lijepoj Našoj.
S poštovanjem prema svima koji misle kao i ja, te tako i onima koji misle suprotno.
Ovo je sami i iskljućivo moja/naša zemlja jer druge nemam/nemamo!!!!!