Zahvaljujem!
mali dodatak temi i meni lijepa zabava. Lijepo se vidi let metka i kolicina pada a i zvuk s mete koji kasni prica o udaljenosti. Dobra mi je ova kamera i jako sam zadovoljan s njom. sad mogu raditi filmice a ne sam ozvocati o glupostima koje u koje malo ko vjeruje. ovako se sve vidi i dobro i lose. Lose je sto na 800 m nisam uspio makar dva puta pogoditi centar. Isprika bi bila vjetar, tlak, slaba vidljivost i kisa ali sve to nema veze i dobar strelac se mora znati naviknuti i prepoznati kondicije i napraviti pravu odluku. Hladnije vlazno vrijeme zahtjeva vise vertikalnog pomaka kao i niza temperatura i nadmorska visina i prva dva metka nisu bila prezicna u odnosu na centar ali su pali jedna do drugog sto je ocjena mog nisanjenja medjutim kad sam pomako turetu 2 klika gore otisao sam na drugu stranu visoko sto nije dobro. Polozaj, stabilnost drzanja oruzja ili nisanjenje i disanje ili tehnika okidanja su vazni i podjele dobre od prosjecnih isto kao i citanje vjetra. Meta je 300 mm precnika i za jelena bi bilo dobro ali ne bas tako dobro za svinju. Moram se poraviti....lijepo se vidi putanja i pad sto je nekima interesantno.