Koristim ja. Odličan je. Spojim ga blutoothom na mobitel, tako da lagano vidim log i brzo nađem nod za željeno zrno/barut.
Jako je precizan i ne ometaju ga vanjski uvijeti.
.308 zrno prati do 100m, što je dovoljno za provjeriti konzistentnost BC. A uz malo kreativnosti i igranja punjenjem i početnom brzinom može se napraviti i vlastiti personal drag model za koristiti umjesto BC.
Ja ga većinom držim da prati do 50m, da mjeri što preciznije. I lakše ga je namjestiti
Koristim ga non stop. Da lijepi uvid u promijene brzine sa prljanjem cijevi, promijenama temperature...
Kao manu bih mu naveo vjetar. Može ga oboriti, a padove ne podnosi. Na vjetru ga treba dobro učvrstiti.
Sa plinskom kočnicom, pomaknem ga prema sebi i mrvicu dalje od cijevi, promijenim postavke i to je to.
Složio bih se sa Lovac1977 oko namještanja. Ja koristim zarez koji ima na vrhu i većinom ga brzo namjestim dobro. Ukoliko netko puca blizu mene, promijenim osijetljivost u postavkama i radi OK.
U privitku, rezultat od prije 2 dana. Test zimskog punjenja u ljetnim uvijetima. Porast brzine 20 m/s sa 5C na 28C. Grupa sa 0.6 moa na 0.7 moa na 300m.
Moram priznati da me rezultat iznenadio. Očekivao sam puno lošije izgaranje i veću grupu.