Autor Tema: uzgajivačnica istarski goniča (OD HRVACA)  (Posjeta: 81599 vremena)

Offline santa keta

• K
  • *
Odg: uzgajivačnica istarski goniča (OD HRVACA)
« Odgovori #135 u: 03. 11. 2009. 10:17:18 »
Sve cestitke prijatelju tebi i tvom Duku za osvojeni uspjeh. Dobio sam rodovnicu, kujica nije jos potjerala a kad je uslikam poslat cu ti njenu sliku da je komentarises. POZDRAV RADANE.
Umag 23-24.10
Državno prvenstvo u radu pasa goniča

Offline Radan

• K 500
« Odgovori #136 u: 03. 11. 2009. 19:00:21 »
santa keta hvala na čestitkama volio bi da vidim slike kujice a brata od kujice sam vidio prekrasan je.pozdrav santa keta

Offline santa keta

• K
  • *
« Odgovori #137 u: 03. 11. 2009. 19:50:50 »
Evo Radane kujice slikane u vecernjim satima. Ja imam misljenje da je kujica malo kvadraticna,(ja bih volio da je duza u odnosu na visinu do 10 %), malo visoko nosi usi, usi su male sto su joj po meni malo negativne osobine a pozitivne su da je veoma temperamentna, elegantna, tankog repa i lijepo nosenog, dobrih uglova tijela i noga, jednom rijecju dobro drzanje, tamna njuska. To je za sada u globalu opis nje a vidjet cemo kako ce se dalje razvijati. Da cujem komentar Radane a mogu i ostali.
santa keta hvala na čestitkama volio bi da vidim slike kujice a brata od kujice sam vidio prekrasan je.pozdrav santa keta

Offline Radan

• K 500
« Odgovori #138 u: 04. 11. 2009. 13:46:40 »
pozdrav santa keta evo gledam ove slike i moje mišljenje da nisam falio kad sam bira u leglu.ona je kvadrazična šta je bolje a ne mogu baš da vidim koliko visoko nosi uši mislim da je u redu,a da su male to ne stoji mislim da spadaju u srednju veličinu i to nisu negativne osobinea za ovo ostalo puno mi je drago kujica mi se sviđa i stvarno je po mom ukusu.puno sliči na oca Lea još da počme radit ko sestre i otac i to bi bilo idealno

Offline SEJFO

• K 2000
  • MAGNUM LEGENDA
« Odgovori #139 u: 04. 11. 2009. 16:43:48 »
 pozzz!!! d4

Ne kaže se đžaba da je čovjek proklet.....evo primjera:. Gledam maloprije slike ovih istaraca, i u njihovom držanju vidim neku gordost, ponos, snagu ljepotu,,, razigranost...e onda pomislim e da mi je jedan istarac,,,i tako za druge rase,,,,,pa ja bih koliko mi je srce (ili vjerovatno ljubav prema psima) da ih imam stotinu eto zašto kažem da sam proklet,,,,,, (zajebite egoizam ) zagi zagi zagi
NE SLIJEDITE ME I JA SAM IZGUBLJEN!!!

Offline laky

• K 100
  • **
« Odgovori #140 u: 04. 11. 2009. 17:57:30 »
sejfo slazem se s tobom u potpunosti,a da mi napravimo kakvu razmjenu u buducnosti mislim istarac,barak d4

Offline SEJFO

• K 2000
  • MAGNUM LEGENDA
« Odgovori #141 u: 04. 11. 2009. 18:12:25 »
    No problems .....vidjećemo iduće godine kakvi će nam štenci biti!!!!! hao hao zagi

Offline santa keta

• K
  • *
« Odgovori #142 u: 04. 11. 2009. 20:54:46 »
Evo Radane slika koje govore o glavi i usima kujice.
pozdrav santa keta evo gledam ove slike i moje mišljenje da nisam falio kad sam bira u leglu.ona je kvadrazična šta je bolje a ne mogu baš da vidim koliko visoko nosi uši mislim da je u redu,a da su male to ne stoji mislim da spadaju u srednju veličinu i to nisu negativne osobinea za ovo ostalo puno mi je drago kujica mi se sviđa i stvarno je po mom ukusu.puno sliči na oca Lea još da počme radit ko sestre i otac i to bi bilo idealno

Offline karabat

• K 500
« Odgovori #143 u: 04. 11. 2009. 21:04:27 »
pozzz!!! d4

Ne kaže se đžaba da je čovjek proklet.....evo primjera:. Gledam maloprije slike ovih istaraca, i u njihovom držanju vidim neku gordost, ponos, snagu ljepotu,,, razigranost...e onda pomislim e da mi je jedan istarac,,,i tako za druge rase,,,,,pa ja bih koliko mi je srce (ili vjerovatno ljubav prema psima) da ih imam stotinu eto zašto kažem da sam proklet,,,,,, (zajebite egoizam ) zagi zagi zagi
sejfo kupi Dalmatinca i neš falit  hao
Dobra je i krupa kad nema kiše

Offline Radan

• K 500
« Odgovori #144 u: 05. 11. 2009. 11:24:06 »
pozdrav za sve lubitelje pasa.Sejfo ako te interesira istarac kratke dlake slijedeća godina iz mog legla poklanjam štene.

Offline SEJFO

• K 2000
  • MAGNUM LEGENDA
« Odgovori #145 u: 05. 11. 2009. 12:36:13 »
Kolega hvala od srca  na ponudi....... i da ti budu živi i zdravi!!!! zagi zagi zagi zagi

Al za nekog novog psa bi se moralo ispuniti nekoliko preduvjeta kao na primjer:::
-da se razvedem od žene. (i ovako mi jebe od tave držak- kaže mi često ti ih voliš- ja ih hranim, onda je ja uzimam na priču, eto pa nemoj ih hraniti..." kad bi ih mogla gledati gladne  itd.itd. i tako unedogled.
ma zajebancija živa!!!
-ima još preduslova al odoh van teme... hao hao hao zagi

Offline Radan

• K 500
« Odgovori #146 u: 05. 11. 2009. 16:11:59 »
pozdrav Sejfo i kod mene je skoro pa isto a tu smo mi možda i generacija moramo minjat nami triba jedna baba od tridesetak godina

Offline SEJFO

• K 2000
  • MAGNUM LEGENDA
« Odgovori #147 u: 05. 11. 2009. 17:47:12 »
 Ja to kažem ženi a ona meni :.Šta bi da plačeš nad njom!!!! E tu me sjebe.... nemam još kontre...al...  al..!!! ;) ;D ;D zagi zagi zagi

Offline Radan

• K 500
« Odgovori #148 u: 10. 11. 2009. 12:57:30 »
jedan lijep kišovit dan  rol

Offline Calija

• K 100
  • **
« Odgovori #149 u: 10. 11. 2009. 13:13:02 »
BRAVO MEŠTRE!!!  zagi