e moj almire skidam kapu...treba psa dovest do te mjere istreniranosti...treba to i tako dobro snimit...nemam više pitanja, sve si jako dobro rekao riječima i snimkama ja mislim da nemogu toliko love potrošit za psa...mislim da bi me žena još jednom čestitam
Krvni trag...nažalost umjetni star cca 18 sati, volio bi da mogu pokazat snimku iz prakse al prilika je malo...Jednom smo glumili fotoreportere pa nas je bilo po podu poderanih hlača, a poslije smo posjetili i veterinara...(nikad više)
cestitam svaka cast almir, puno razmisljam da si uzmem tu pasminu
Citat: almir - 07. 06. 2011. 00:09:15Krvni trag...nažalost umjetni star cca 18 sati, volio bi da mogu pokazat snimku iz prakse al prilika je malo...Jednom smo glumili fotoreportere pa nas je bilo po podu poderanih hlača, a poslije smo posjetili i veterinara...(nikad više) Zasto nikad vise,ja sam mislio da ponovimo prvom prilikom pa posle na a ne kod Dude
Citat: grga33 - 07. 06. 2011. 17:05:54cestitam svaka cast almir, puno razmisljam da si uzmem tu pasminuHvala, drago mi je da ti se sviđa pasmina. Dobro je ponekad i 2 x razmislit
Imam ovaj broj
A dje ti je sat?