Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ban noževi
9000 slojeva
stari-nakovanj:
tesko da se moze reci da je "proizvodac" pa da zato otvaram novu temu ali ih radi. ovo je rad jednog mog kolege kovaca koji me zamolio da mu postam sliku da cuje sta lovci misle o ovom komadicu celika.
9000 slojeva, ebanovina, prokrom, aluminij, brezina kora, koza.... i puuno ljubavi, maste, znoja i maste.
dean:
Malo prevelik da bi ga nosio u šumi, ali inače... z1 d4 Sjedni, 5!
Max011:
Paaaaa , tvoj prijatelj je izuzetno talentovan zanatlija. Pored esnafsko-zanatskog kvaliteta poseduje i vrlo naglašenu umetničku crtu koja je od konkretnog komada napravila vrlo atraktivan nož. Njegovi uzori su istonjčki minimalizam japanske škole hladnog oružija i sa te strane ovom primerku nema mane. Upotrebljivost , geometrija i ergonomija istog u lovnim uslovima našeg podneblja su individualna stvar korisnika pa će se na tom polju doooobro polomiti koplja. Prema tome umetnički i zanatski vrlo respektabilan rad a upotrebnu vrednost (ako mi ga pokloni ;D ;D ;D ;) ) izneću na forumu za jedno par godina! z10
stari-nakovanj:
...da, malo je prevelik. zaboravih napisati da ima 30cm i mislim da ce zbog toga zavrsiti u kuhinji.
max, slazem se sa napisanim, a i recenzija nije nemoguca ;)
canis:
Sveukupno ......... dojam bez zrnca nepotrebnoga na ovakvom unikatu.
Ako majstoru treba kuhinjskih noževa, poslati ću mu ja cijeli set gdje ima nož za šargarepu, bijeli luk,guljenje jabuke,... u zamjenu za spomenuti zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju